Førstemand m/k til BO-VEST - Silergården

Er du en fagligt dygtig, slagkraftig førstemand med hænderne skruet godt på? Vil du være med til at sætte den faglige dagsorden i afdelingen? Hvis du kan svare ja til dette, så læs endelig videre.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Silergården, Brøndby Strands største boligafdeling med over 1000 lejemål. Afdelingen har seks gårde med 4-etagers blokke, tre højhuse og 60 rækkehuse. Silergården er en velfungerende boligafdeling med en professionel drift, en udviklingsorienteret afdelingsbestyrelse og tilfredse beboere. Afdelingens størrelse og fysiske afstande betyder, at der kan være langt fra den enkelte bolig til beboerlokaler, gårde, ejendomskontor og beboercafe.

Du får mange gode kolleger. Du bliver en del af et solidt sammenhold, stemningen er altid god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. 

Du vil referere til ejendomslederen, og den fysiske placering vil være på ejendomskontoret i afdelingen.

Du sikrer et godt arbejdsmiljø
Som førstemand vil du primært skulle forestå den daglige kontakt til og ledelse af medarbejderne, samt føre tilsyn med afdelingens 6 gårde og øvrige fællesarealer i tæt samarbejde med afdelingens ejendomsmester og ejendomsleder. Du vil være medansvarlig for udførelsen af de arbejdsopgaver, der udøves af driften, herunder pasning og vedligeholdelse af afdelingen, betjening af afdelingens beboere samt håndværkere. Herudover vil dine opgaver være:

•Udførelse af beboerservice.
•Syn af ind- og fraflytningsboliger. 
•Syn og godkendelse af ind- og udvendige råderetssager.
•Besigtigelse og godkendelse af malerarbejde, B-konto.
•Forestå den årlige gennemgang af boligernes tilknyttede haver.
•Indhentning af tilbud og styring af mindre renoverings-/vedligeholdelse opgaver.

Du brænder for at servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund og økonomisk indsigt. Førstemanden er sammen med ejendomskontorets øvrige medarbejdere afdelingens ansigt udadtil og har medansvar for kommunikation med afdelingens beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med både den enkelte beboer, beboerdemokratiet og de mange samarbejdspartnere. Herudover lægger vi vægt på, at du:

•Har overblik, er initiativrig, tager ansvar og har gode samarbejdsevner
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og tale
•Er PC-kyndig, bruger af Office pakken og gerne Unik bolig 4
•Kendskab til råderet og køkkener samt installationsret
•Kendskab til syn, specielt malerarbejder og B-konto

Det praktiske
Den ugentlige arbejdstid er i øjeblikket på 37 timer ekskl. frokost, og vi arbejder hen imod en 4 dages arbejdsuge på 30 timer til fuld løn. Løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. 

Kontakt
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Helle Bjerre Reinholdt på telefon 60352860 eller ejendomsmester Flemming S. Vergo på telefon 60352850.

Ansøgning
Send din ansøgning via linket med relevante bilag senest den 30. september 2023. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

I ansættelsesprocessen indhenter vi egne oplyste referencer fx fra tidligere arbejdsgivere, samarbejdspartnere o.l.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside bo-vest.dk under persondatapolitik/behandling af personoplysninger ved rekruttering og ansættelse.


BO-VEST er en almen boligadministrationsorganisation, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj, København og Ringsted. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens 20.000 medlemmer.
Søg jobbet