Bliv frivillig

Frivillighed løfter afdelingerne

Frivillighed er et af de vigtigste elementer i den velfungerende boligafdeling. Et aktivt socialt miljø med spændende beboerprojekter skaber nemlig både liv og udvikling i boligområderne og styrker følelsen af naboskab.

Frivillige bidrager hver især til at løfte et fælles ansvar. Derfor er dit frivillige engagement værdifuldt. Du er med til at forme det sted, du bor, og så er det både sjovt og givende at være sammen med andre om at arbejde for afdelingens og områdets bedste. 

Læs BO-VESTs frivillighedspolitik

Information om at være frivillig

Idébanken

Vi har samlet eksempler på spændende projekter og aktiviteter i BO-VESTs afdelinger. Måske kan de give dig inspiration til nye projekter?

Få inspiration fra idébanken

Godt for CV og humør

Frivilligt arbejde giver glæde i hverdagen og kompetencer til dit CV. Det kan også udvide både dit sociale og faglige netværk.

Læs om fordele ved frivilligt arbejde

Få økonomisk støtte

Nogle gange kan projekter kræve lidt ekstra finansiering. Heldigvis er der mange muligheder for at søge støtte. Se f.eks. vores liste med fonde og puljer.


Læs om økonomisk støtte

Opstart af nye foreninger

Læs om fordelene ved at være en forening, og få gode råd til, hvordan du stifter og styrer en forening i dit boligområde.

Læs om opstart af nye foreninger

Mød en frivillig

Hør andre frivillige fortælle om, hvad deres engagement i deres boligområde har betydet for dem, og hvad det frivillige arbejde giver dem.

Se en video med frivillige