Bliv frivillig

Frivillige tager ansvar for fællesskabet

Frivilligt arbejde er sammen med beboerdemokratiet en vigtig del af at sikre velfungerende boligafdelinger. Et aktivt socialt miljø med spændende beboerprojekter skaber nemlig både liv og udvikling i boligområder og styrker følelsen af naboskab.

Man kan sige, at frivillighed bidrager til at løfte et fælles ansvar. Derfor er dit frivillige engagement værdifuldt. Som frivillig er du også med til at forme det sted, du bor, og så er det både sjovt og givende at gøre en forskel i samarbejde med andre. 

Information om at være frivillig

Idébanken

Vi har samlet eksempler på spændende projekter og aktiviteter i BO-VESTs afdelinger. Måske kan de give dig inspiration til nye projekter?

Få inspiration fra idébanken

Godt for CV og humør

Frivilligt arbejde giver glæde i hverdagen og kompetencer til dit CV. Det kan også udvide både dit sociale og faglige netværk.

Læs om fordele ved frivilligt arbejde

Få økonomisk støtte

Nogle gange kan projekter kræve lidt ekstra finansiering. Heldigvis er der mange muligheder for at søge støtte. Se f.eks. vores liste med fonde og puljer.


Læs om økonomisk støtte

Opstart af nye foreninger

Læs om fordelene ved at være en forening, og få gode råd til, hvordan du stifter og styrer en forening i dit boligområde.

Læs om opstart af nye foreninger

Mød en frivillig

Hør andre frivillige fortælle om, hvad deres engagement i deres boligområde har betydet for dem, og hvad det frivillige arbejde giver dem.

Se en video med frivillige