Ejendomsmester til BO-VEST – Vest

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Toften, AB Vest, VA 6 Vest samt Robinielunden i alt 511 lejemål, samlet på 1 kontor, alle fire afdelinger ligger i Albertslund. Toften samt Robinielunden er etagebyggeri, AB Vest samt VA 6 Vest er gårdhavehuse. Albertslund Vest er en velfungerende boligafdeling med en professionel drift og udviklingsorienterede afdelingsbestyrelser. Afdelingernes størrelser og fysiske afstande betyder, der kan være langt fra den enkelte bolig til beboerlokaler, gårde og ejendomskontor.

Du får mange gode kolleger. Du bliver en del af et solidt sammenhold, stemningen er altid god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. 

Du vil være en del af det samlede medarbejderteam på 9 medarbejdere, bestående af ejendomsfunktionærer, en førstemand samt en driftssekretær. Du vil referere til områdechefen og den fysiske placering vil være på ejendomskontoret i afdelingen.

Du sikrer et højt kvalitetsniveau
Som ejendomsmester har du ansvaret for den daglige drift i samarbejde med områdechefen, som du refererer til. Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed formår du at vinde tillid blandt medarbejdere, beboere og leverandører. 

Ejendomsmesteren er boligafdelingens ansigt udadtil med ansvar for kontakt med håndværkere og beboere. Der stilles store krav til dine evner til at kommunikere og skabe relationer blandt medarbejdere, den enkelte beboer, beboerdemokratiet og øvrige samarbejdspartnere. 

Herudover inkluderer dine arbejdsopgaver:
•Den daglige ledelse af medarbejderne, herunder fordeling af opgaver og opfølgning
•Rekvirering af håndværkere (Unik)
•Tilsyn med ejendommenes drift 
•Varmemester-opgaver herunder CTS-styring
•Kontrol af varmecentral og boilerrum
•Deltagelse i syn af boliger og reparationer i lejemål (Isyn)
•Håndtering af forsikring og råderetssager
•Kvalitetssikring og dokumentation
•Deltage i budgetlægning i samarbejde med ejendomslederen

Du finder løsninger i en travl hverdag
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel hvis du har en teknisk baggrund, dokumenteret ledelseserfaring, brancheerfaring, kendskab til administrative rutiner og er stærk i Office-pakken. 

Herudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:
•Du er målrettet, struktureret, har humor og skaber respekt om din person
•Du er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
•Kvalitetsbevidst og fleksibel i opgaveudførelsen og du får opgaverne afsluttet
•Kan håndtere administrative opgaver 
•God til at planlægge og strukturere arbejdet for dig selv og andre
•Kendskab til Unik Bolig 4 og Isyn og Iopgaver vil være en fordel. 

Det praktiske
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt tilhørende lokalaftale. 

Kontakt 
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdechef Kim Milton på telefon 60 35 46 73.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 5. juni 2023. Der holdes løbende samtaler og vi vil ansætte den rette person når vedkommende er fundet. Tiltrædelse snarest muligt. 
Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I ansættelsesprocessen indhenter vi egne oplyste referencer fx fra tidligere arbejdsgivere, samarbejdspartnere o.l.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside bo-vest.dk under persondatapolitik/behandling af personoplysninger ved rekruttering og ansættelse.


BO-VEST er en almen boligadministrationsorganisation, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj, København og Ringsted. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens 20.000 medlemmer.

Søg jobbet