Førstemand m/k til BO-VEST – Vest 

Er du en fagligt dygtig, slagkraftig førstemand med hænderne skruet godt på? Vil du være med til at sætte den faglige dagsorden i afdelingen? Hvis du kan svare ja til dette, så læs endelig videre.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i driftssamarbejdet mellem afdelingerne Toften, AB Vest, VA 6 Vest samt Robinielunden i alt 511 lejemål, samlet på 1 kontor, alle fire afdelinger ligger i Albertslund. Toften samt Robinielunden er etagebyggeri, AB Vest samt VA 6 Vest er gårdhavehuse. Albertslund Vest er en velfungerende boligafdeling med en professionel drift og udviklingsorienterede afdelingsbestyrelser. Afdelingernes størrelser og fysiske afstande betyder, der kan være langt fra den enkelte bolig til beboerlokaler, gårde og ejendomskontor.

Du får mange gode kolleger. Du bliver en del af et solidt sammenhold, stemningen er altid god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. 

Du vil være en del af det samlede medarbejderteam på 9 medarbejdere, bestående af ejendomsfunktionærer, en driftssekretær og en ejendomsmester. Du vil referere til ejendomsmesteren og den fysiske placering vil være på ejendomskontoret i afdelingen.

Du sikrer et godt arbejdsmiljø
Som førstemand har du sammen med ejendomsmesteren den daglige ledelse og medansvaret for udførelse af de arbejdsopgaver, der udøves af driften, herunder pasning og vedligeholdelse i afdelingen, betjening af afdelingens beboere samt håndværkere. Herudover vil dine opgaver være: 

•VVS, varme, ventilationsanlæg, styringer i boligerne og andre bygninger
•Serviceeftersyn af vinduer, døre, teknik og mindre el-arbejder
•Syn af fraflytningsboliger og indflytninger
•Indhentning af tilbud og styring af mindre renoverings-/vedligeholdelses opgaver
•Snerydning.

Du brænder for at servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, og økonomisk indsigt. Førstemanden er afdelingens ansigt udadtil og har medansvar for kommunikation med afdelingens beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med både den enkelte beboer, og de mange samarbejdspartnere. 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

•Har overblik, er initiativrig, tager ansvar og har gode samarbejdsevner
•Du er struktureret og har en god ordenssans
•Har det gode humør og synes et godt grin er en vigtig del af dagen
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og tale
•Er PC-kyndig, bruger af Office pakken og gerne Unik bolig 4, iOpgaver og iSyn
•Kendskab til råderet og køkkener samt installationsret
•Kendskab til syn.

Det praktiske
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt tilhørende lokalaftale. 

Kontakt 
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdechef Kim Milton på telefon 60 35 46 73.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 07. december 2022. Der holdes løbende samtaler og vi vil ansætte den rette person når vedkommende er fundet. Tiltrædelse snarest muligt. 
Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata

Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside bo-vest.dk


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet