Ejendomsfunktionær til BO-VEST – 4 Syd og 4 Række
Har du skruet hænderne godt på og kan du vedligeholde de grønne områder? Kan du lide masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.  

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i driftssamarbejdet mellem afdelingerne VA 4 Syd og VA 4 Række, som er beliggende i Albertslund Syd tæt på Albertslund Centret og S-togstationen. 


Afdelingerne har henholdsvis 291 gårdhuse og 280 rækkehuse alle med egne haver som beboerne selv passer. Bebyggelserne har store grønne fællesområder, stisystemer og p-pladser, og hver afdeling har også et stort beboerhus med mange aktiviteter. Beboerhusene udlejes også til bebeboerne til fester ol. Der findes lege- og opholdsarealer i de grønne arealer omkring boligerne. 

Du får 10 gode kolleger, her er god stemning, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. Du bliver en del af et solidt sammenhold, hvor tonen somme tider er rå, men altid kærlig.

Du sørger for ren- og vedligeholdelsen 
Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere og håndværkere. Du skal sammen med de øvrige medarbejdere deltage i:

•Renholdelse og pasning af udearealer
•Vedligeholdelse af afdelingens legepladser, maskinpark mm.
•Snerydning og glatførebekæmpelse 
•Affaldshåndtering.


Du brænder for at arbejde ude og servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund og det er et krav, at du har kørekort til personbil eller traktor. Herudover har du:


•Overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Lyst til at løse vedligeholdelsesopgaver primært på udendørsarealer
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og taleLyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale.
Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening. 

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Per Buch-Larsen på telefon 60 35 26 61

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er 21. august 2022 og der holdes løbende samtaler. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.
  
BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er en almen administrationsorganisation, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet