Ejendomsfunktionær til BO-VEST - Gadekæret

BO-VEST, Vestegnens største boligselskab, søger en ejendomsfunktionær, der har hænderne skruet godt på, og kan deltage i den generelle vedligeholdelse i afdelingen. Hos os får du masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver.   

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Gadekæret, som ligger i Ishøj og er en afdeling med 654 boliger, der består af tæt, lav bebyggelse med store grønne friarealer. 
Gadekæret er anlagt omkring et gadekær og har et købstadsagtigt præg med smalle hyggelige gader, stræder, torve og pladser.

Du får 6 gode kolleger, herunder 1 ejendomsleder, 1 ejendomsmester, 1 administrativ medarbejder, 2 ejendomsserviceteknikker og 2 ejendomsfunktionærer. Grønt arbejde og vinterbekæmpelse er udliciteret. 

Afdelingen er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Du sørger for vores grønne områder, samt ren- og vedligeholdelsen 
Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere og håndværkere. Det forventes, at du sammen med de øvrige medarbejdere deltager i:
•Renholdelse og pasning af udearealer
•Reparationer i lejemål
•Vedligeholdelse af afdelingens legepladser 
•Kontrol af udliciterede arealer – både grønt og sne
•Affaldshåndtering
•Kontrol i forhold til beboerpleje
•Deltage i udarbejdelse af planer for træer og belægninger
•Udskiftning af lyskilder
•Deltage i rensning af tagrender

Du brænder for at arbejde ude og servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, samt stor erfaring i grønt og gråt arbejde. Herudover har du:
•Overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og tale i dansk

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening. 

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Dennis Malm på telefon 8819 0265.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 16. august 2022.
Der forventes at holde samtaler løbende. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, senest den 1. oktober 2022.
  
BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet