Ejendomsmester til BO-VEST – Gadekæret

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Gadekæret, som ligger i Ishøj og er en afdeling med 654 boliger, der består af tæt, lav bebyggelse med store grønne friarealer. 
Gadekæret er anlagt omkring et gadekær og har et købstadsagtigt præg med smalle, hyggelige gader, stræder, torve og pladser.

Du får 6 gode kolleger, herunder 1 ejendomsleder, 1 administrativ medarbejder, 2 ejendomsserviceteknikker og 3 ejendomsfunktionærer. Grønt arbejde og vinterbekæmpelse er udliciteret. 

Afdelingen er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Du sikrer et højt kvalitetsniveau
Som ejendomsmester har du ansvaret for den daglige drift i samarbejde med ejendomslederen, som du refererer til. Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed formår du at vinde tillid blandt medarbejdere, beboere og leverandører. 
Ejendomsmesteren er boligafdelingens ansigt udadtil med ansvar for kontakt med håndværkere og beboere. Der stilles store krav til dine evner til at kommunikere og skabe relationer blandt medarbejdere, den enkelte beboer, beboerdemokratiet og øvrige samarbejdspartnere. 

Herudover inkluderer dine arbejdsopgaver:
•Den daglige ledelse af medarbejderne, herunder fordeling af opgaver og opfølgning
•Rekvirering af håndværkere (Unik)
•Tilsyn med ejendommenes drift 
•Varmemester-opgaver herunder CTS-styring
•Kontrol af varmecentral og boilerrum
•Deltagelse i syn af boliger og reparationer i lejemål (Isyn)
•Håndtering af forsikring og råderetssager
•Kvalitetssikring og dokumentation
•Deltage i budgetlægning i samarbejde med ejendomslederen

Du finder løsninger i en travl hverdag
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel hvis du har en teknisk baggrund, dokumenteret ledelseserfaring, brancheerfaring, kendskab til administrative rutiner og er stærk i Office-pakken. 

Herudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:
•Du er målrettet, struktureret, har humor og skaber respekt om din person
•Du er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
•Kvalitetsbevidst og fleksibel i opgaveudførelsen og du får opgaverne afsluttet
•Kan håndtere administrative opgaver 
•God til at planlægge og strukturere arbejdet for dig selv og andre
•Kendskab til Unik Bolig 4 og Isyn og Iopgaver vil være en fordel. 

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med en attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Ansættelse sker på grundløn 5, uden højeste tjenestetid. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Dennis Malm på telefon 8819 0265.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden senest 16. august 2022. Vi afholder løbende samtaler. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet