Førstemand m/k til BO-VEST – VA 4 Syd & 4 Række 

Er du en fagligt dygtig, slagkraftig førstemand med hænderne skruet godt på? Vil du være med til at sætte den faglige dagsorden i afdelingen? Hvis du kan svare ja til dette, så læs endelig videre.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i driftssamarbejdet mellem afdelingerne VA 4 Syd og VA 4 Række, som er beliggende i Albertslund Syd tæt på Albertslund Centret og S-togstationen. 
Afdelingerne har henholdsvis 291 gårdhuse, som er under renovering og bliver færdige i kommende måned, og 280 rækkehuse som er færdigrenoveret i 2015, alle med egne haver som beboerne selv passer. Bebyggelserne har store grønne fællesområder, stisystemer, p-pladser og hver afdeling har også et stort beboerhus med mange aktiviteter. Disse beboerhuse udlejes også til bebeboerne til fester ol. Der findes lege- og opholdsarealer i de grønne arealer omkring boligerne. 

Du får 12 gode kolleger, en ejendomsleder, en ejendomsmester og en driftssekretær, og ni ejendomsfunktionærer der udfører beboerservice og arbejde udendørs  i afdelingernes områder. Der er en god stemning, og vi har det sjovt mens vi arbejder koncentreret og effektivt. Du bliver en del af et solidt team med masser af humor, men også alvor når det kræves.

Du sikrer et godt arbejdsmiljø
Som førstemand har du sammen med ejendomsmesteren den daglige ledelse og medansvaret for udførelse af de arbejdsopgaver, der udøves af driften, herunder pasning og vedligeholdelse i afdelingen, betjening af afdelingens beboere samt håndværkere. Herudover vil dine opgaver være: 

•VVS, varme, ventilationsanlæg, styringer i boligerne og andre bygninger
•Serviceeftersyn af vinduer, døre, teknik og mindre el-arbejder
•Syn af fraflytningsboliger og indflytninger
•Indhentning af tilbud og styring af mindre renoverings-/vedligeholdelses opgaver
•Snerydning.

Du brænder for at servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, og økonomisk indsigt. Førstemanden er afdelingens ansigt udadtil og har medansvar for kommunikation med afdelingens beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med både den enkelte beboer, og de mange samarbejdspartnere. 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

•Har overblik, er initiativrig, tager ansvar og har gode samarbejdsevner
•Du er struktureret og har en god ordenssans
•Har det gode humør og synes et godt grin er en vigtig del af dagen
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og tale
•Er PC-kyndig, bruger af Office pakken og gerne Unik bolig 4, iOpgaver og iSyn
•Kendskab til råderet og køkkener samt installationsret
•Kendskab til syn.

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening. 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Per Buch-Larsen på mobil 60 35 26 61.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden senest torsdag den 21. juli 2022. Vi afholder løbende samtaler. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet