Udbudskonsulent til BO-VEST 

I BO-VEST arbejder vi med effektiviseringer, og udbud er en meget væsentlig del af arbejdet med at indfri økonomiske potentialer for boligorganisationer og lejere. Har du erfaring med udbudsprocesser, kontraktindgåelser, rådgivning og brugerinvolvering? Har du let ved struktureret og skriftlig formidling? Kan du samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at arbejde i et kompetent team, der arbejder målrettet med værdiskabende resultater og har det sjovt sammen samtidigt?  

Jobbet indebærer, at du kan navigere imellem krav fra organisationsbestyrelser og ønsker fra lokale afdelinger til prioriteringer blandt driftspersonale. Stillingen som udbudskonsulent betyder, at du er med til at gøre en stor forskel for lejerne og deres huslejeniveau. 

BO-VEST er medlem af SKI, men er ikke underlagt aktindsigt efter offentlighedsloven.


Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du bliver en del af teknisk afdeling som består af næsten 40 engagerede kollegaer, alt fra byggefolk til jurister. I din dagligdag vil du arbejde tværorganisatorisk, tæt sammen med vores lokale boligafdelinger.

Du skal være glad for at:
•Gennemføre udbudsforretninger, tilbudsindhentninger og aftaleindgåelser fra start til slut
•Bistå og rådgive beboerdemokrater og kollegaer om udbud, kontraktindgåelse og indkøbsrelaterede opgaver
•Holde dig opdateret på relevante kendelser og lovændringer

Du brænder for struktur og har styr på detaljerne 
Du har erfaring med gennemførsel af udbud efter udbudsloven og tilbudsloven, suppleret med tålmodighed, empati og værdsætter teamwork.    

Herudover lægger vi vægt på, at du:
•Er god til mennesker
•Er fortrolig med både udbudsloven og tilbudsloven
•Er god til at planlægge, strukturere og effektuere opgaver
•Er omhyggelig med fokus på både detalje og helhed
•Har fokus på opfølgning og er en udpræget afslutter

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke. Stillingen er på 37 timer inkl. frokost og følger overenskomst mellem relevant medlemsorganisation og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Der bliver anvendt personlighedstest i ansættelsesfasen. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, hjemmearbejde, kantineordning og personaleforening. 
Vi bor i lækre lokaler tæt på Glostrup Station og kommer du i bil, er der gode parkeringsforhold
Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lee Schmidt Weinreich Indkøbs- og udbudsansvarlig på telefon 88 19 00 47, frem til den 29. juni.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 8. juli 2022 kl.12.00. Der afholdes samtaler i uge 32 og 33. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet