Ejendomsfunktionær til BO-VEST - Damgårdsarealet
Har du skruet hænderne godt på og kan du vedligeholde de grønne områder? Kan du lide masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.  

Velkommen til BO-VEST

Din nye arbejdsplads bliver i Damgårdsarealet i Gårdene i Albertslund.

Gårdene består af tre afdelinger med  familieboliger og ældreboliger. Derudover er der beboer-lokale og vaskeri. Afdelingerne er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Du indgår i et team af kompetente kolleger på tværs af BO-VEST, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i tæt samarbejde. Du vil referere til ejendomsmesteren for afdelingen.

Du sørger for ren- og vedligeholdelsen 
Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere og håndværkere. Du skal sammen med de øvrige medarbejdere deltage i:
•Renholdelse og pasning af udearealer
•Reparationer i lejemål
•Vedligeholdelse af afdelingens legepladser, maskinpark mm.
•Snerydning og glatførebekæmpelse 
•Affaldshåndtering.

Du brænder for at arbejde ude og servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund. Herudover har du:

•Overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
•Kan arbejde selvstændigt og i teams
•Lyst til at løse vedligeholdelsesopgaver fx skift af armaturer og radiatorventiler
•Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
•Kan formulere dig i skrift og tale.

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening. 

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Münür Akcura på telefon 60352894.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er mandag den 27. juni 2022 og der holdes løbende samtaler. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.
  
BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er en almen administrationsorganisation, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet