Driftssekretær på deltid til BO-VEST - Galgebakken

BO-VEST søger en servicemindet driftssekretær, der er vant til at have mange bolde i luften, til vores afdeling Galgebakken i Albertslund.  

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver på ejendomskontoret i Galgebakken, som har et samlet antal boliglejemål på ca. 700 gård- og rækkehuse, alle familieboliger. Derudover har afdelingen beboerlokaler og vaskeri. Du får 12 gode kolleger, herunder en ejendomsleder, en førstemand, yderligere en driftssekretærer, fem ejendomsfunktionærer, tre gartnere og en aktivitetsmedarbejder. 

Afdelingen er inde i en spændende udvikling og der arbejdes med en omfattende helhedsplan for alle boliger indenfor de kommende år. Du indgår i et team af kompetente kolleger, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i tæt samarbejde med BO-VEST’s administration.

Afdelingen er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Du sørger for at beboerne får god service
Som driftssekretær vil de væsentligste arbejds- og ansvarsområder være at bistå afdelingsbestyrelser, ejendomslederen og førstemanden med:

•Betjening samt behandling af beboerhenvendelser, herunder personlige, skriftlige og telefoniske henvendelser
•Forsikringssager
•Bestille varer og godkendelse af fakturaer
•Lave arbejdsopgaver i Iopgave til driften
•Diverse informationer og varslinger
•Sekretærfunktion
•Referent til div. bestyrelses- og afdelingsmøder, ca. 4 aftenmøder årligt 
•Kontoråbningstid på ejendomskontoret, som er man-fredag fra 8.00-8.30 og onsdag fra 16.00-17.00.

Du brænder for planlægning og koordinering 
Vi lægger vægt på, at du:

•Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og  eventuelt branchekendskab vil være en fordel
•Er initiativrig, udadvendt og service- og teammindet
•Har evnen til at prioritere, strukturere og organisere arbejdsopgaverne
•Har gode samarbejdsevner men du kan også arbejde selvstændigt 
•Har gode formuleringsevner både i skrift og tale
•Rutineret bruger af Word og Excel, og kendskab til Unik bolig 4 og I-Opgaver og I-Syn vil være en fordel

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder et spændende, alsidigt og selvstændigt job med en attraktiv lønpakke og mulighed for videreuddannelse. 
Stillingen er en deltidsstilling på 30,00 timer inkl. frokost.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem HK og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Kenneth Fuglsang på telefon.: 60 35 26 81. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis, anbefalinger og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfrist er mandag den 24.1.2022 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.
Søg jobbet