Caféleder til Hyldespjældet
Er du god til at lave mad, også til mange? Kan du lide at samarbejde med frivillige og beboervalgte? Og vil du være med til at gøre vores beboercafe endnu bedre? Så er det lige dig, vi mangler.

Velkommen til Hyldecaféen
Din nye arbejdsplads er i Hyldecaféen, der er Hyldespjældets ”hjerte” og sociale mødested. Hyldecaféen har åbent to aftener om ugen og serverer forskellige sunde og lækre retter, også de traditionelle danske retter. Vi lægger vægt på miljø og klima og anvender derfor delvist økologiske råvarer.
Caféen er placeret i boligafdelingens beboerhus i Hyldespjældet, der ligger i det nordlige Albertslund tæt på Vestskoven. Du kan læse mere om Hyldespjældet på www.hyldenet.dk

Du samarbejder med frivillige beboere
Som caféleder vil dine opgaver være mangeartede. Du skal forestå caféens drift og samarbejde med de frivillige og indgå i et tæt samarbejde med styregruppen, som består af valgte beboere. Du vil referere til den ledende ejendomsmester i boligafdelingen.

Herudover består dine opgaver også i at:
•Forestå den daglige administration, herunder regnskabsføring
•Sikre overholdelse af myndighedskrav
•Samarbejde med Albertslund Kommune om ansættelse af beboere i løntilskud og jobtræning
•Udleje beboerhuset
•Planlægge og informere om næste måneds menu på hyldenet.dk og i beboerbladet Hyldeposten
•Planlægge og gennemføre større arrangementer og fester for beboerne i samarbejde med styregruppen

Du brænder for dit arbejde og er meget engageret
At du besidder et højt fagligt niveau, og er venlig og udadvendt med godt humør. Du er god til at indgå i sociale relationer med forskellige beboere samt har respekt og forståelse for beboerdemokratiet. 

Herudover lægger vi vægt på at:
•Du har en relevant uddannelse inden for ernæring og fremstilling af sund mad
•Du har erfaring med administration og regnskabsføring
•Du har erfaring indenfor branchen

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med løn efter overenskomst og med mulighed for faglig udvikling.
Arbejdstiden er 32 timer om ugen. 

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte medlem af caféstyregruppen Vinie Hansen på tlf. 40 22 78 90 eller ejendomsmester Danny Stilling på tlf. 60 35 27 05.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 12. december 2021 klokken 12.00 og ansættelse pr. den 1. februar 2022.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet