Ejendomsmester til BO-VEST – Damgårdsarealet
Nyoprettet stilling i en ny driftsstruktur

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver afdelingerne i Damgårdsarealet i Albertslund.
Damgårdsarealet har tidligere været bemandet og driftet under en samlet enhed med alle 9 afdelinger, denne er nu blevet delt ud i tre enheder, med tre afdelinger i hver.
I hver enhed skal der være en Ejendomsmester og en medarbejder, der skal varetage drift og vedligeholdelse af enheden som helhed.

Hver enhed består af tre afdelinger med  familieboliger og ældreboliger. 
Derudover har hver afdeling beboerlokaler og vaskeri. 
Afdelingerne i enhederne er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Du vil som ejendomsmester få 1 god kollega, som er ejendomsservicetekniker, som du samtidig er daglig leder for.
Du indgår i et team af kompetente kolleger på tværs af BO-VEST, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i tæt samarbejde.

Du sikrer et højt kvalitetsniveau
Som ejendomsmester har du medansvaret for den daglige drift i samarbejde med driftschefen, som du refererer til. 
Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed formår du at vinde tillid blandt medarbejdere, beboere og leverandører. 
Ejendomsmesteren er boligafdelingens ansigt udadtil med ansvar for kontakt med håndværkere og beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med og skabe relationer blandt medarbejderne, den enkelte beboer og øvrige samarbejdspartnere. 

Gennem din ledelse sikrer du, at alle opgaver i afdelingen løses. 

En væsentlig opgave er at bevare overblikket over beboerhenvendelser, så opgaverne udføres og beboerne løbende får en status på opgaveudførelsen.
Herudover inkluderer dine arbejdsopgaver:
•Den daglige ledelse af medarbejderen, herunder fordeling af opgaver
•Rekvirering af håndværkere (Unik)
•Deltagelse i ejendommenes drift af ude- og indearealer
•Deltagelse i syn af boliger og reparationer i lejemål (Isyn)
•Kvalitetssikring og dokumentation
•Budgetlægning i samarbejde med driftschefen
•Deltagelse i  bestyrelsesmøder / beboermøder

Du finder løsninger i en travl hverdag
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en teknisk baggrund, samt et krav at du har dokumenteret ledelseserfaring. Det er et krav, at du har brancheerfaring, kendskab til administrative rutiner og er stærk i Office-pakken. 

Herudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:
•Du er målrettet og skaber respekt om din person, og er en erfaren leder
•Du er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
•Kvalitetsbevidst og fleksibel i opgaveudførelsen og du får opgaverne afsluttet
•Kan håndtere administrative opgaver 
•God til at planlægge og strukturere arbejdet for dig selv og andre
•Kendskab til Unik Bolig 4 og Isyn vil også være en fordel. 

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med en attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem BL og ESL. Ansættelse sker på grundløn 5, uden højeste tjenestetid. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef, Jesper Jensen på tlf. 60352647.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfrist er torsdag d. 28. oktober 2021. Vi afholder løbende samtaler.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet