Ejendomsfunktionær til BO-VEST, Akacieparken m.fl.

Er du serviceminded, imødekommende og hjælpsom? Ser du dig selv som en pligtopfyldende person med drive og engagement, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.

Velkommen til BO-VEST

Din nye arbejdsplads er i Bo-Vita i vores afdelinger i Valby, hvor du bliver en del af et team på 7 medarbejdere, bestående af en ejendomsmester, en førstemand og 5 ejendomsfunktionærer. Ejendomskontoret servicerer 500 lejemål fordelt på de tre afdelinger på Lukreatiavej, Lyshøjgårdsvej og Akacieparken. Stemningen er altid god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt.

Du sørger for vedligeholdelsen

Som ejendomsfunktionær får du mange forskelligartede opgaver, og da vi løser størstedelen af opgaverne selv, er det vigtigt, at du er en ”alt-mulig-mand/kvinde” med snilde for håndværk. Dine primære opgaver vil være:

  • Pasning af grønne områder
  • Renholdelse af udearealer
  • Reparationer i lejemål
  • Tømning af containere

Du brænder for at arbejde ude og servicere beboerne

Som person er du dynamisk samt løsnings- og handlingsorienteret. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver og en arbejdsdag, der sjældent er som dagen før. Du motiveres af at have kontakt til beboerne i hverdagen. Du er en menneskekender med høj tolerance for mange forskellige typer og personligheder. Herudover lægger vi vægt på følgende egenskaber:

  • Du kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde
  • Er fleksibel og omstillingsparat
  • Kan kommunikere med mennesker på alle niveauer
  • Behersker dansk på højt niveau
  • Det er et krav, at du har kørekort til personbil eller traktor

Lyder det som noget for dig?

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ELS og Dansk Erhverv arbejdsgiver for BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling,sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Gerd Wegener på telefon 61 90 06 70.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis, anbefalinger og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er onsdag den 29. september 2021. Samtaler afholdes løbende, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet