Erfaren økonomimedarbejder til BO-VEST
Har du erfaring fra en økonomifunktion? Kan du samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at arbejde i et humørfyldt, kompetent og forretningsorienteret team, der skaber fælles resultater? Hvis det er tilfældet, så håber Morten, Vibeke, Camilla og resten af holdet, at du søger stillingen. 


Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du bliver en del af økonomiafdelingen, som i øjeblikket består af 14 medarbejdere. Økonomiafdelingen udarbejder regnskaber, budgetter og forbrugsregnskaber for boligafdelingerne.

Du udfører dine opgaver med præcision 
Du skal sammen med dine kolleger udarbejde regnskaber og budgetter for vores boligafdelinger samt boligsociale projekter. Du skal samtidig være med til at præge og udvikle vores processer, da der er stort fokus på dette.

Dine opgaver vil være, at:
•Udarbejde budgetter og regnskaber for boligafdelinger og evt. boligorganisation
•Udarbejde forbrugsregnskaber
•Deltage i løsningen af de daglige økonomi- og finansopgaver
•Deltage i forskellige tværgående projekter
•Bidrage til at alle kollegaer klarer sig bedst muligt


Du håndterer stramme deadlines uden at miste overblikket
Vi tænker, at du har en kontoruddannelse med afsæt i økonomi. Du har solid erfaring fra en økonomifunktion med en bred forståelse for hele processen og meget gerne brancherelevant erfaring.

Herudover lægger vi vægt på, at du:
•Er analytisk og har flair for tal
•Er god til at planlægge, strukturere og effektuere opgaver
•Er en udpræget afslutter, der har fokus på opfølgning 
•Har overblik og er omhyggelig med fokus på både detalje og helhed
•Kendskab til UNIK bolig4 er en fordel, men ikke et krav

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder et spændende, alsidigt og selvstændigt job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. betalt frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem HK og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, deltagelse i faglige netværk, kantineordning, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening samt hjemmearbejde 2-3 dage om ugen.  Vi ligger tæt på Glostrup station og kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder.


Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Rasmus Nielsen på telefon 60 35 26 97.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 8. august 2021. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. oktober 2021.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


Søg jobbet