Ejendomsfunktionær til BO-VEST - Nord

BO-VEST, Vestegnens største boligselskab, søger en ejendomsfunktionær, der har hænder skruet godt på, og kan vedligeholde de grønne gårdmiljøer. Hos os får du masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver.  

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i VA96158 Bæk- og Fosgården, samt AB9633708 Kilde-, Kær- og Damgården, som er 2 ens afdelinger med i alt 506 familieboliger og 1 erhvervslejemål, bestående af 72 opgange, i 18 gule murstensblokke m. grå pladebeklædning fra 1 til 3 sal, fordelt mellem 3- til 5-rums lejligheder. Afdelingerne råder herudover over 2 fælleslokaler og 1 vaskeri. Facaderne blev renoveret i 2009, og har mange hyggelige gårdmiljøer og legepladser, samt et område med nyttehaver.

Du får 9 gode kolleger og du bliver en del af et solidt sammenhold. Her er god stemning, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. 

Du sørger for vores grønne områder, samt ren- og vedligeholdelsen
Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere og håndværkere. Det forventes, at du sammen med de øvrige medarbejdere deltager i:
• Renholdelse og pasning af udearealer
• Reparationer i lejemål
• Vedligeholdelse af afdelingens legepladser, maskinpark mm.
• Snerydning og glatførebekæmpelse
• Affaldshåndtering

Du brænder for at arbejde ude og servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, samt stor erfaring i grønt og gråt arbejde. Herudover har du:
• Overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
• Kan arbejde selvstændigt og i teams
• Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
• Kan formulere dig i skrift og tale i dansk

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og ESL samt tilhørende lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening.

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ejendomsleder Michael Sørensen på 60352779.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 8. marts 2021.
Der forventes at holde samtaler løbende. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, senest den 1. maj 2021.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørs-forhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet