Sekretariatschef til BO-VEST

Er du vores nye sekretariatschef, der i et tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere kan understøtte og drive den fortsatte udvikling af BO-VEST? Har du erfaring med ledelse, leder du med empati kompetente medarbejdere med mange fagligheder, og tænker du generelt i procesoptimering? Motiverer det dig at gøre en forskel for BO-VESTs beboere gennem kvalificeret støtte og sparring i daglige aktiviteter, særligt omkring korrekt kommunikation, bestyrelses- og ledelsesbetjening? Hvis du kan svare ja til dette, så læs endelig videre.

Velkommen til BO-VEST
Du vil få din daglige gang i vores administration i Glostrup, hvor du bliver chef for 10 kompetente medarbejdere, der løser forskellige ledelsesunderstøttende opgaver og kommunikation. Du skal derfor kunne lede forskellige fagligheder ved at sætte strategiske retninger og give kvalificeret sparring i et tæt kollegialt samarbejde. Omgangstonen i BO-VEST er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med at vi har et højt fagligt niveau. Organisatorisk vil du være placeret i ledelsen med reference til den administrerende direktør.

Du er anker omkring betjening af det politiske
Som chef for sekretariatet vil du have en hverdag meget tæt på beslutningsprocesserne, og du vil være et naturligt bindeled til hele organisationen, hvor du får ansvaret for at lede medarbejdere, der driver den omfattende organisatoriske kommunikation, betjening af vores ledelse omkring politiske retningslinjer, bestyrelser og udviklingsopgaver generelt.
Derudover vil du deltage i teamarbejde og projekter på tværs af organisationen. En vigtig del af jobbet er at sørge for, at der følges op på aftaler og handlingsplaner og sikre, at de følges til dørs. Din hverdag vil være travl og kan være omskiftelig, så der er brug for, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger og kan vurdere, hvilken proces, der skal til for at løse en konkret opgave.

Du kan som leder motivere og skabe gejst
Du er en dygtig leder, der kan motivere og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at du sørger for trivsel og et godt kollegialt miljø. Du trives som leder i en politisk styret organisation, du har stor beslutningskraft og er god til at skabe relationer, ligesom du har erfaring med ledelse og ønsker at indgå i lederteams. Du tror på, at alle kan noget, sammen kan vi det hele.

Herudover kan du svare ja til følgende kompetencer:

• Du tænker strategisk og holistisk og er i stand til at udarbejde analyser og oversigter, som kan danne oplæg for drøftelser og siden beslutninger
• Har en skarp pen og er en stærk formidler, som er velformuleret på dansk både mundtligt og skriftligt
• Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket, også ved spidsbelastninger
• Kan sikre den rette balance mellem drift og udvikling

Baggrund
Der kan være forskellige indgange til stillingen, men vi forventer, at du har en relevant uddannelse og dokumenteret erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation med mange interessenter og derfor politisk tæft og timing.

Din egen ledelsesstil er inddragende, empatisk, understøttende og afprøvet.

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer uden højeste arbejdstid. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og AC samt lokalaftale. Der vil være omkring 20 aftenmøder om året. Weekendarbejde kan forekomme. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. mulighed for faglig og personlig udvikling, deltagelse i netværk, kantineordning, sundhedsforsikring og personaleforening.

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte PA- og ledelseskoordinator Jette Stenholt på telefon 60 35 26 07 (uge 28, 29 og fra uge 31) eller HR- og administrationschef Martin Olsen på telefon 60 35 26 19 (fra uge 30). 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 7. august 2020. Samtaler forventes afholdt ultimo august, med tiltrædelse torsdag den 1. oktober 2020.

Der vil indgå personlighedstest i ansættelsesforløbet imellem første og anden samtale.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet