Førstemand til BO-VEST

Er du en fagligt dygtig, slagkraftig førstemand med hænderne skruet godt på? Og vil du være med til at sætte den faglige dagsorden i afdelingen? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.  

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Bo-Vita i vores stærke fællesskab på Amager med udgangspunkt i Kongelundsgården, der strækker sig over 5 afdelinger og 605 lejemål.

Du får 6 gode kolleger. Du bliver en del af et nyt sammenhold, stemningen er god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt.

Du vil referere til ejendomsmesteren, og den faste fysiske placering vil være på ejendomskontoret og ellers i de forskellige afdelinger.

Som førstemand
Som førstemand har du ansvaret for udførelse af de arbejdsopgaver, der udøves af driften, herunder pasning og vedligeholdelse i afdelingen, betjening af afdelingens beboere samt håndværkere, ligesom du sikrer et godt arbejdsmiljø. De overordnede arbejdsopgaver er:

• VVS, varme, ventilationsanlæg, styringer i boligerne og andre bygninger
• Serviceeftersyn af vinduer, døre, teknik og mindre el-arbejde
• Bygningstekniske problemløsninger og reparationer i lejemål
• Syn af fraflytningsboliger og indflytninger ved fravær fra ejendomsmesteren
• Forefaldende renholdelsesopgaver, affaldshåndtering og storskrald
• Pasning af grønne områder og snerydning

Du brænder for at servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund og økonomisk indsigt. Førstemanden er afdelingens ansigt udadtil og har medansvar for kommunikation med afdelingens beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med både den enkelte beboer, beboerdemokratiet og de mange samarbejdspartnere. Herudover lægger vi vægt på, at du:

• Har overblik, er initiativrig, tager ansvar og har gode samarbejdsevner
• Kan arbejde selvstændigt og i teams
• Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboeren i centrum
• Kan formulere dig i skrift og tale
• Er PC-kyndig, bruger af Officepakken
• Har kørekort til traktor eller personbil

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og ESL samt tilhørende lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Ansøgning og kontakt
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftschef Frank Nielsen på telefon 61 90 05 15 eller ejendomsmester Karsten Ib Hansen på telefon 61 90 05 90.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er torsdag den 27. februar 2020. Samtaler afholdes den 11. og 13. marts 2020.
   
BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet