Seniorprojektleder til BO-VEST

Vil du være med til at sikre vores professionelle bygherreforretning? Har du god erfaring med projektledelse fra den almene sektor eller måske bygherrerådgivning og byfornyelse i offentligt eller privat regi? Vi er pt. Vestegnens største boligsamarbejde, derudover er vi repræsenteret i København, og vi spreder os til hele Sjælland. Hos os får du gode holdkammerater, høj faglighed og afvekslende arbejdsopgaver med mulighed for stor indflydelse på udviklingen af bygherreforretningen.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du som seniorprojektleder bliver en del af en stærk teknisk afdeling, hvor du får 33 rigtig gode kolleger, herunder driftsfolk, projektledere, seniorprojektledere, jurister m.fl. Du indgår i et team af meget kompetente kolleger, som er dedikeret til at støtte og bringe værdi til forretningen med fokus på en professionel opgavevaretagelse i et tæt kollegialt samarbejde.

Du får som seniorprojektleder et stort medansvar for fagligheden i vores bygherreforretning. Stillingen har reference til den tekniske direktør.  

Som seniorprojektleder vil du bruge din arbejdstid, med udgangspunkt i:

• Deltage i den overordnede udvikling og optimering af byggeforretningsførelsen i BO-VEST.
• Ansvarlig for den kvalitetsmæssige, økonomiske- og ressourcemæssige overvågning og styring af byggesagerne i samråd med projektlederen(erne).
• Indgå i et løbende samarbejde, dialog og den faglige sparring med byggeudviklingschefen og projektlederne, om såvel faglig som administrativ og ressourcemæssig udvikling af byggesagsbehandlingen.
• Idé- og projektudvikling, programmering og planlægning af såvel renoveringsprojekter som nybyggerier.
• Ansvarlig for byggefaglig betjening af organisationsbestyrelserne i BO-VEST.
• Bistå projektlederen i kontakten og dialogen med Landsbyggefonden, kommunen og øvrige interessenter.
• Overordnet ansvarlig for styring af samarbejdet med beboerdemokratiet omkring udvikling og gennemførelse af byggesager.
• Projektudvikling – opsøgende i forbindelse med nye byggemuligheder.

Du brænder for faglig kunnen og har styr på detaljerne – vi giver god sparring!
Du har en byggefaglig uddannelse som f.eks. arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør. Vigtigst af alt er, at du har flere års erfaring fra en projektlederfunktion og har bred forståelse for hele processen.

• Erfaren bruger i IT.
• Systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.
• Detaljeorienteret og grundig med fokus på at nå deadlines.
• Team-player, som trives i et dynamisk arbejdsmiljø.
• Kendskab til betjening af Landsbyggefonden vil være en fordel.
• Erfaring med projektudvikling i forhold til verdensmål og/eller bæredygtighed vil være en fordel.

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem BL og AC samt tilhørende lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. gode muligheder for faglig og personlig udvikling, deltagelse i faglige netværk, kantineordning, sundhedsforsikring og personaleforening. Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokost.

Ansøgning og kontakt
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Peter F. Nybom på tlf. 60 35 26 56.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 23. februar 2020. Samtaler afholdes løbende. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet