Grøn Gartner til BO-VEST

Vil du være med til at vedligeholde og nytænke de grønne områder i Vestegnens største boligsamarbejde? Hos os får du masser af frisk luft, gode kolleger og afvekslende arbejdsopgaver. Vi arbejder miljørigtigt og bruger ingen former for pesticider.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Driftssamarbejdet mellem afdelingerne VA 4 Syd og VA 4 Række, som er beliggende i Albertslund Syd tæt på Albertslund Centret og S-togstationen. Afdelingerne har henholdsvis 278 gårdhuse og 280 rækkehuse alle med egne haver som beboerne selv passer. Bebyggelserne har store grønne fællesområder, legepladser, stisystemer og p-pladser. Begge afdelinger har også et stort beboerhus med mange aktiviteter, og disse udlejes også til bebeboerne til fester og lign.

Du får 10 gode kollegaer med godt humør, hvoraf 3-5 udgør det grønne team, som udfører arbejde udendørs i afdelingernes områder. Her er god stemning, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt. Du bliver en del af et solidt sammenhold, hvor tonen somme tider er rå, men altid kærlig.

Du brænder for det grønne arbejde      
Du bruger en stor del af din tid udendørs på vores grønne områder og beplantningsarealer, hvor du vedligeholder og planter nyt, og det er dig der har ansvaret for det grønne team, og at områderne ser pæne og indbydende ud. Derudover inkluderer dine opgaver:

• Renholdelse af udearealer
• Vedligeholdelse af afdelingens legepladser, maskinpark mm.
• Snerydning og glatførebekæmpelse
• Affaldshåndtering
• Planlægning af opgaver
• Kendskab til IT, herunder Outlook, Word og Excel.

Du har grønne fingre og mange gode idéer
Du har stor interesse og er faglig velfunderet i det grønne arbejde, med et solidt kendskab til beplantning og grønne områder, eventuelt suppleret med uddannelse inden for området. Det er afgørende, at du har stor viden og erfaring i beskæring af buske, træer, mv. Du skal også have evnen til at planlægge det daglige arbejde, og motivere kollegaer samt komme med ideer til effektivisering inden for ovennævnte områder.

• Du er idérig og kan sætte dit præg på vores udendørsarealer og gøre dem endnu mere imødekommende for vores beboere
• Du har gode samarbejdsevner, da flere af opgaverne kræver teamwork, mens du også trives med selvstændigt arbejde
• Du er hjælpsom og serviceminded og sætter beboere i centrum.

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder et spændende job med attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem BL og 3F. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen ekskl. frokost.

Ansøgning og kontakt
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Michael Willumsen på 6035 2648 eller ejendomsmester Alex Christiansen på 6035 2661.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis, anbefalinger mv. via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 4. august 2019.
Samtalerne forventes afholdt i uge 33-34 med tiltræden den 1. september 2019 eller snarest muligt. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, reli-gion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet