Seniorbo Skt. Joseph

Seniorbo Skt. Joseph

På det tidligere Sankt Joseph Kloster er der opført 92 nybyggede plejeboliger og et seniorfællesskab med 29 boliger. Afdelingen er omgivet af smukke historiske grønne arealer, bl.a. den gamle klosterhave.

Seniorbofællesskabet er for beboere på +55 år, der har en sund og aktiv livsstil. Nye beboere bliver udvalgt ud fra ønsket om at deltage i fællesskabet på baggrund af et formuleret værdigrundlag.

Plejeboligerne anvises af Københavns Kommune, og disse boliger er lyse, funktionelle og kompakte med god tilgængelighed og grønne udearealer. Alle boligerne har franske altaner og eget the-køkken og bad.

I nærheden findes Fakta, Svanemøllen strandpark, Waterfront Shoppingcenter og lokale butikker. Blot 600 meter væk ligger S-togsstation Svanemøllen, hvor toglinjerne A, B, C og E kører. Lige udenfor døren findes også buslinjerne 1A, 23 og 164.

Hvis du ønsker at søge en bolig

Er du interesseret i at komme til at bo i seniorbofællesskabet Sankt Joseph, så skal du på besøg først. For at komme til fremvisning skal du sende en mail til Tine Andersen på bofaellesskabsktjoseph@gmail.com

Du vil herefter du modtage en invitation til fremvisning. Ansøgere skal udfylde et skema, for at få en bolig i Sankt Joseph - skemaet finder du nederst her på siden.

Læs også mere på projektsiderne om nybyggeriet

Separator icon

Medlemmer af afdelingsbestyrelsen

 • Formand

  Tine Andersen

 • Medlem

  Dorthe Gjetting

 • Medlem

  Else Neerbek

 • Medlem

  Jette Møller Hansen

 • Medlem

  Susan Eklund

 • 1. Suppleant

  Britta Søe-Jensen

 • 2. Suppleant

  Kirsten Dupont

Ejendomskontor

Bjergvænget 18, st.

2400 København NV

Skt. Joseph Søstrene -seniorbofællesskab

38 11 38 17

E-mail: Bjergvaenget@bo-vest.dk

Ejendomskontorets åbningstider:

Tlf. og kontortid hverdage 08.00-11.00
Klosteret fra gadefacaden
Gang med lysindfald
Klosterhaven
Svalegang set fra klosterhaven
Haven og fællesarealet
Klosterets smukke hoveddør

Afdelingens dokumenter