Nyheder fra BO-VEST

Mentorbillede .jpg

Fire gode råd til mentorer – undgå løftede pegefingre

Få fire gode råd til dig, der er kontaktperson eller mentor for en afdelingsbestyrelse. I rollen som mentor eller kontaktperson er du en rådgivende sparringspartner for afdelingsbestyrelserne. Du gør brug af dine egne erfaringer fra bestyrelsesarbejdet, men det er vigtigt, at du ikke kommer med løftede pegefingre, forklarer den mangeårige mentor Kirsten Bjørton.

Læs hele nyheden

Slip af med papiret én gang for alle

Bestyrelsesweb kan hjælpe dig med at følge med i din afdelings økonomi, holde styr på opgaverne og gemme dokumenter GDPR-sikkert. Selvom det ikke kan hjælpe dig med at få klaret alle opgaverne, kan det være et fantastisk redskab i bestyrelsesarbejdet til at få det fornødne overblik. Få her tre gode værktøjer i bestyrelseswebben.

Læs hele nyheden
Undersøgelse viser: Din nabo

God service er ikke ’one size’

Det, der er god service for én beboer, er ikke nødvendigvis god service for en anden beboer. Det og meget andet fortalte en servicespecialist til BO-VEST bestyrelsens strategiseminar for både bestyrelse og ledelse. Få her specialistens anbefalinger til god service.

Læs hele nyheden
Din nabo kan påvirke, hvor sund du er

Undersøgelse viser: Din nabo kan påvirke, hvor sund du er

Nabolaget kan have betydning for mænds forbrug af psykofarmaka. Det viser en ny rapport fra Kraks Fond. Få resultaterne fra rapporten af direktør for Kraks Fond, og læs antropologens kritik af konklusionen.

Læs hele nyheden
boligpolitisk forum.jpg

Livlig debat om fællesindkøb og effektiv drift

40 beboerdemokrater fra AB, Bo-Vita, Tranemosegård og VA samlet til efterårets boligpolitiske forum for at drøfte og høre mere om mulighederne for fællesindkøb og effektiv drift.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 2