Hvilken betydning har dit arbejde for beboerne?
”Formålet med mit arbejde er at give beboerne ro i maven. Man skal som beboer ikke gå og have ondt i maven over, hvordan økonomien ser ud hos sit boligselskab. Så når jeg sidder og lægger budget for det næste regnskabsår, kræver det, at jeg gennemtænker scenarier og gør mig overvejelser om, hvordan regnskabsåret kommer til at se ud. Det er vigtigt for mig at være realistisk i mine overvejelser, og at jeg har beboernes behov in mente, når jeg lægger et budget.”

Hvad går arbejdet som økonomimedarbejder ud på?
”Mit arbejde går ud på alt, hvad der indebærer økonomi. Jeg sørger for de fire afdelingers økonomi, hvor jeg blandt andet laver budgetter. Jeg laver også budgetopfølgninger to gange om året i samarbejde med bestyrelsen, hvor det er min opgave at sørge for, at det budget vi har lagt, bliver overholdt.

Jeg deltager også i enkelte regnskabsmøder, når der er behov for, at jeg er der. Min kontakt til de fleste beboere går gennem afdelingens ejendomsmester, men jeg kan godt lide at komme ud i afdelingerne og snakke med beboerne.”

Hvordan tænker du beboerne ind i dit arbejde?
”Jeg tænker beboerne ind i mit arbejde på den måde, at jeg vil dem det bedste. Måden jeg gør det på er ved at være realistisk omkring de tal, jeg arbejder med. Når jeg formidler viden om økonomi, har jeg altid modtagerne i tankerne. Det vil sige, at hvis jeg skal forklare noget om budgetter til en beboer, gør jeg mig altid umage med at forklare det på en måde, som er så let som muligt at forstå.

Noget som har udviklet sig gennem tiden, er måden vi i økonomiverdenen formulerer økonomi-sprog. Vi er blevet langt mere opmærksomme på at være brugervenlige, så selv folk der ikke har kendskab til økonomiverdenen og dens begreber, skal kunne forstå det.”

Hvad er din baggrund?
”Jeg er uddannet i matematik og økonomi fra CBS i 2012. Jeg startede i BO-VESTs økonomiafdeling i sommeren 2015, så det vil sige, at jeg har arbejdet i BO-VEST i 8 år.”

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?
”Når jeg ikke er på arbejde i BO-VEST, bruger jeg meget af min fritid på bestyrelsesarbejde og kommunalpolitik. Jeg sidder i flere forskellige bestyrelser, blandt andet Organisationsbestyrelsen i Vallensbæk Boligselskab. Jeg er også formand for forenings- og frivillighedsudvalget i Vallensbæk Kommune, hvor jeg også bor og er født og opvokset. Så det er blandt andet, hvad jeg bruger min fritid på.”