Det har været et spændende og udfordrende år i BO-VEST siden vi i foråret 2023 lancerede vores ambition om at nå mere på kortere tid. 

Fokustid, dialog-turne, personalemøder, effektive møder, rådighedsfredag. Der har været meget at gøre og holde styr på, og vi har lært enormt meget i processen.

Vi har valgt at samle vores viden i en publikation, der kan tjene til inspiration for andre - og vi stiller gerne op til en snak om vores vej frem - hvordan får man medarbejderne med? Hvordan kan man få det til at fungere for driftsfolk og ikke kun for dem, der sidder ved en pc?

Men vi er ikke i mål, slet ikke. Tingene skal for alvor ind under huden på os alle, og så er det fortsat ambitionen, at have en kortere arbejdsuge hver uge, ikke kun hver anden uge, som det er nu. 

Men vi har gjort status her og nu og samlet vores erfaring og viden, så andre kan få en indsigt i processen. Du kan downloade vores publikation herunder eller læse det i lidt kortere form her på hjemmesiden, hvor vi også har skabt et samlet overblik.

God læselyst.