Tanja Nyegaard er fra 1. marts 2019 ansat som ny social koordinator i beredskabets indsats i Valby og på Amager. Hun har afløst Sisse Elmer Thomsen, som er på barsel.

Tanja vil samarbejde med afdelingsbestyrelsen og de mange frivillige – både interne og eksterne frivillige og lokale aktører, som har betydning for de sociale indsatser som beredskabet arbejder med i afdelingerne på Lukretiavej i Valby og i Holmbladsgade og Islandsgården på Amager.

-Min opgave bliver at videreføre og udvikle det gode arbejde Sisse allerede har lagt i boligafdelingerne i Valby og på Amager, siger Tanja Nyegaard og fortsætter:

-Jeg er superglad for mit nye job og er allerede kommet godt i gang. Jeg synes, det er utrolig spændende at være med til at løfte et boligområde ind i en ny udvikling. Og så glæder jeg mig også til at samarbejde med beboerne, afdelingsbestyrelserne og de mange frivillige om at skabe nogle projekter, der får alle til at føle, at de bor i et fedt boligområde.

Det er menneskene der skaber forandringen

Tanja Nyegaard har en bacheloruddannelse i psykologi og kommunikation fra Ruc samt en eventkoordinatoruddannelse fra CPH West uddannelsescenter i København.

Hun har viden og erfaringer i at udvikle og varetage sociale projekter både i offentligt og privat regi. Hun har været ansat i Københavns Kultur- og fritidsforvaltning, hvor hun var med til at udvikle kulturtilbud og events omkring emner, der er i fokus på Østerbro, og hun var involveret i arbejdet med at starte Havnekulturkontoret. Ligeledes har Tanja arbejdet i et udviklingsprojekt i Nordhavn.

Senest har Tanja været beskæftiget i cateringvirksomheden Madkastellet, hvor hun har været med til at arrangere store events for bl.a. Nationalmuseet, spillestedet Vega og udstillingsakvariet Den Blå Planet.

-Jeg elsker at sætte ting i gang, der kan få mennesker og byområder til at blomstre. Jeg bliver glad og får energi, når jeg oplever, at jeg gør en forskel for andre og er til nytte. For mig handler det meget om at skabe oplevelser, der kan få engagementet og fællesskabet til at vokse. Det er også vigtigt at give plads til at alle kan komme med gode ideer, for det er når alle gerne vil være med, at der kan ske noget. Det er menneskerne, der skaber forandringen, siger Tanja Nyegaard.

På det personlige plan er Tanja mor til en datter på 8 år, og hun bor i bofællesskab i Vanløse. Hun kan lide at spille guitar i sin fritid.