Der er rigtig mange frivillige i Bo-Vita – både frivillige beboere og eksterne frivillige, som hver dag gør en indsats, der betyder noget i Bo-Vitas boligafdelinger. De frivillige står bag alt fra fodbold, lektiehjælp, film-og kulturprojekter, madklubber og rådgivning.

Bo-Vitas organisationsbestyrelse og Sociale Beredskab havde i fredags inviteret til frivilligfest, og her blev de mange frivillige ildsjæle hyldet for deres lyst til at være og gøre noget for andre.

Restaurant Bellahøj i Brønshøj, der både er restaurant og selskabslokaler, dannede idyllysk ramme for arrangementet. Festlighederne startede kl. 17.30 og i døren stod repræsentanter for organisationsbestyrelsen og beredskabet og tog imod de frivillige.

Marianne Jørgensen fra organisationsbestyrelsen bød velkommen. Hun gjorde det flot ved både at hylde alle de frivillige og få sagt tak for deres indsats i boligafdelingerne.

-Hvis vi ikke havde jer frivillige, så ville der ikke ske så mange ting, som der rent faktisk sker i Bo-Vita. I er med til at gøre vores boligafdelinger til et levende og bedre sted at bo. I dag skal vi fejre jer, der gør en storforskel for andre, sagde Marianne Jørgensen.

Festmiddagen blev indtaget ved runde borde, der var fint pyntede med hvide duge, levende lys og blomsterdekorationer. Det var et plus at stedet, hvor festen blev holdt, har historisk atmosfære, idet restaurant Bellahøj har til huse i gården Bellahøj fra 1798, hvorfra man kan se ud over København.

Under middagen holdt Sisse Elmer Thomsen fra Bo-Vitas Sociale Beredskab en tale, hvori hun takkede de mange frivillige og gjorde opmærksom på hvor vigtigt et arbejde de gør på alle fronter. Hun hyldede de frivillige ved at sammenligne dem med ”solstråler, der spreder glæde og varme” i boligafdelingerne.

Også flere af de frivillige tog ordet og fortalte om hvad det betyder for dem at udføre frivilligt arbejde.

Efter middagen var der underholdning. Hypnotisøren Mads Aggerholm, Stage Hypnosis, havde til aftenen sammensat et hypnose-show, som involverede deltagelse fra gæsterne i rummet.

Frivilligfesten er et nyt koncept i Bo-Vita, og festkomiteen havde knoklet for at få arrangementet på benene. Det blev en ekstra flot oplevelse på grund af den gode stemning, som de 75 fremmødte frivillige var med til at skabe. Der blev både smilet, grinet, kommenteret og klappet samt udvekslet erfaringer på kryds og tværs hen over bordene.

Festen sluttede kl. 22 og alle deltagerne fik en lille gave med hjem. Gaven var en goodiebag, som indeholdt lækkerier til selvforkælelse.