Fra sygemeldt til udlært ejendomsservicetekniker – og nu med ambitioner og drømme om at avancere. Josephine Hørup startede fra bunden. Hun var sygemeldt med stress og depression og skulle finde ud af, hvad der skulle ske nu. Hun vidste, at hun ønskede at få sig en uddannelse.

Det bragte Josephine til BO-VEST, i første omgang for at komme i arbejdsprøvning på ejendomskontoret i Maglelund. Derfra søgte hun ind på ejendomsserviceteknikeruddannelsen med start i august 2017. Siden da har hun været i Maglelund i tre ud af fire praktikperioder.

”Jeg lærte afdelingen at kende og beboerne at kende. Hurtigt blev jeg en del af ejendomskontoret. Når jeg kom tilbage fra skole, var der beboere, der spurgte ”hvor har du været henne, du har været væk så længe?”

Plads til mig

I Maglelund fandt Josephine et sted, der passede lige til hende.

”Der har været plads til mig. Jeg har været sygemeldt med forskellige problematikker, men der har været plads. På en eller anden måde er vi en lille familie, ” fortæller Josephine og fremhæver hvorfor, den del har været så vigtig for hendes gode arbejdsindsats.

”Hvis du er et sted, hvor du er glad for at være og bliver behandlet godt, så får du også lyst til at yde ekstra. Der er i Maglelund plads til sjov, plads til ballade, plads til at kunne sige ’du er en idiot’. Det gør, at man er glad for at gå på arbejde, og det synes jeg er sindssygt vigtigt.”

Drømme om fremtiden

Josephine Hørup startede som sygemeldt, men i Maglelund fandt hun et andet hjem – og i dag er hun ansat som ejendomsservicetekniker i afdelingen. Det er noget at være stolt af, og stoltheden kan Josephine sagtens mærke.

”Jeg er enormt stolt af, at jeg kommer fra at have være sygemeldt, hvor man føler sig som om, man ingenting kan. Så ender jeg med at få en uddannelse, endda med bedømmelsen ’antaget med ros’ og få tilbudt et job,” fortæller Maglelunds nyeste ejendomsservicetekniker, der nu allerede har drømme og ambitioner om fremtiden på ejendomskontoret.

I løbet af kommende år sker der, som følge af et par pensioneringer på ejendomskontoret, en naturlig udskiftning af poster. Det er en rokade, Josephine gerne vil tænkes ind i.

”Planen er, at Morten skal være ejendomsmester og jeg førstemand. Det er planen nu. Man kan aldrig vide, hvad der sker. Men det er noget, jeg gerne vil,” lyder det fra den ny udlærte ejendomsservicetekniker.