Fredag d. 4. maj inviterede BO-VEST alle beboere i gårdhavehusene i AB Syd til en festlig fejring af renoveringsprojektet. 307 af gårdhavehusene er afleveret i høj kvalitet og projektet vil være færdig seks måneder før tid.

Projektet har af de grunde nået en vigtig milepæl, som selvfølgelig skulle fejres med hotdogs, øl og godt humør. For omtrent to år siden begyndte det omfattende renoveringsprojekt i gårdhavehusene i AB Syd. Det var nødvendigt at renovere afdelingen, ligesom det har været tilfældet med flere af AB Syds naboafdelinger.

”Albertslund kommune har gennemgået en større udvikling, som vil forsætte i fremtiden i flere boligområder. BO-VEST er glade for at være en del af denne udvikling og samarbejdet med kommunen", udtrykker administrerende direktør, Ulrik Brock Hoffmeyer.

Individuelle boliger

Projektgruppen har stået overfor større logistiske udfordringer, da beboerne bl.a. fik udleveret et tilvalgskatalog og mulighed for at sammensætte den perfekte bolig i forhold til egen situation og behov. Boligerne er derfor ikke blot bæredygtige, miljøvenlige og top renoverede – De er også individuelle og beboertilpasset, hvilket er usædvanligt for almene boliger.

Ulrik Brock Hoffmeyer fortalte også i sin tale, at ”bare i forhold til køkkenkombinationer fandtes der over 100.000 muligheder og hele 50 forskellige planløsninger”. Dét er i sig selv bemærkelsesværdigt og et kendetegn ved denne byggesag, afslutter Ulrik Brock Hoffmeyer med at slå fast.

Tilfredse beboere og et forbedret Albertslund

Stemningen var afslappet, humøret højt og generelt var der positive holdninger til den sidste del af projektet hos beboerne. Der var et stort fremmøde af beboere og beboerne har været meget engagerede i hele processen.

Albertslunds borgmester, Steen Christiansen deltog også i fejringen og holdt en kort tale om projektet og udviklingen i Albertslunds boligområder. ”Renoveringen handler blandt andet. om at få en rigtig god hverdag og det er også værd at fejre på en så smuk en dag som i dag”, afsluttede Steen Christiansen sin tale med at fastslå.