Nyheder fra BO-VEST

Mentorbillede .jpg

Fire gode råd til mentorer – undgå løftede pegefingre

Få fire gode råd til dig, der er kontaktperson eller mentor for en afdelingsbestyrelse. I rollen som mentor eller kontaktperson er du en rådgivende sparringspartner for afdelingsbestyrelserne. Du gør brug af dine egne erfaringer fra bestyrelsesarbejdet, men det er vigtigt, at du ikke kommer med løftede pegefingre, forklarer den mangeårige mentor Kirsten Bjørton.

Læs hele nyheden

Slip af med papiret én gang for alle

Bestyrelsesweb kan hjælpe dig med at følge med i din afdelings økonomi, holde styr på opgaverne og gemme dokumenter GDPR-sikkert. Selvom det ikke kan hjælpe dig med at få klaret alle opgaverne, kan det være et fantastisk redskab i bestyrelsesarbejdet til at få det fornødne overblik. Få her tre gode værktøjer i bestyrelseswebben.

Læs hele nyheden
Glædelig jul.jpg

BO-VEST og AF86 holder lukket i julen

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Læs hele nyheden
5repræsentant.jpg

Engagerede beboerdemokrater til Bo-Vitas repræsentantskabsmøde 2018

Fokus var på overflytningen fra Lejerbo til BO-VEST og visionerne for fremtiden, regnskabet for 2018 og debat om regeringens ghettopakke, der netop er blevet vedtaget. Derudover et engageret og spørgelystent repræsentantskab.

Læs hele nyheden
3Zoom.jpg

Mjølnerparkens unge viser film på Christiansborg

En gruppe unge fra Mjølnerparken har lavet små film om hvordan det er at være ung og vokse op i et boligkvarter, som der er mange fordomme om. Filmene havde premiere på Christiansborg forleden.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 27