Nyheder fra BO-VEST

bolgigruppe mia.jpg

”Ja tak, det vil jeg rigtigt gerne!”

God service til beboere og kolleger er noget, Mia Petersen sætter en ære i. Det blev bemærket, og hun kan nu vie mere end halvdelen af sin arbejdstid udelukkende til det emne. Til gavn for hende selv, men også til gavn for beboerne.

Læs hele nyheden
Glade driftchefer.png

Fra opdaterede Jobindex-profiler til arbejdsglæde

Langt størstedelen af BO-VESTs afdelinger har rykket sig gevaldigt, når det kommer til effektiv drift, og medarbejderne har været rigtigt godt med. Her fortæller driftcheferne om, hvad der har givet den store fremgang – og hvad BO-VEST kan gøre fremadrettet.

Læs hele nyheden
UBH og NCC.jpg

Renovering til 700 mio. kr. går igang

NCC skal renovere 503 rækkehuse i Afdelingerne 4 Syd og 4 Nord. Det er NCC Danmarks og BO-VESTs hidtil største, individuelle renoveringsopgave.

Læs hele nyheden
Lærke beskåret.png

BO-VESTs nye byggeudviklingschef er klar til at lytte

Lærke Jul Gagner er i starten af februar tiltrådt stillingen som byggeudviklingschef i BO-VEST. Her fortæller hun, hvad hun bringer med til stillingen.

Læs hele nyheden
VA konference - oplæg.jpg

VA vil gøre verdensmål til hverdagsmål

Lørdag 25. januar var næsten 40 aktive beboerdemokrater fra boligafdelinger i Vridsløselille Andelsboligforening samlet til konference. Verdensmålene var på programmet, og snakken gik om hvordan VA kan integrere dem i sine målsætninger.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 51