Nyheder fra BO-VEST

stamhus.jpg

Nyt Stamhus til Askerød

Snart kan beboerne i Askerød glæde sig over et ”nyt” og fint Stamhus i Digehuset 9. Renoveringen er primært fokuseret omkring husets areal ud mod Godsvej og parkeringspladsen.

Læs hele nyheden
gruppebillede, ejendomsserviceteknikerelever mindre stort.jpg

Sådan! Et hold BO-VEST elever er udlært

Fire nye ejendomsserviceteknikerelever fra BO-VEST bestod i denne uge deres svendeprøve – to af eleverne endda med ros, og en med 0 fraværsdage i skoleperioden.

Læs hele nyheden
Hylde A.jpg

Albertslunds borgmester råber vagt i gevær over for ghettoplaner

At regeringen vil øremærke 12 milliarder kroner fra Landsbyggefonden til nedrivning i udsatte boligområder betyder, at renoveringer andre steder bliver udskudt. Budskabet fra Albertslunds borgmester, Steen Christiansen er klart: Det er lejernes penge.

Læs hele nyheden
lorry.png

TV2 Lorry kom forbi Hyldespjældet

TV2/Lorry kiggede forbi Hyldespjældet for at høre, hvad beboerne mener om regeringens ghettoudspil og konsekvenserne for de øvrige almene boligomårder.

Læs hele nyheden
VIH RM 27022018 web.jpg

Regeringen straffer lejere med plan mod parallelsamfund

Regeringen vil tage penge fra renoveringer af almene boliger og bruge dem på indsatser mod parallelsamfund i udsatte boligområder. Det betyder, at tiltrængte renoveringer, lejerne selv har sparet op til i Landsbyggefonden, bliver udskudt, hvis regeringens plan bliver vedtaget.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 15