Nyheder fra BO-VEST

Afstemning VA 4 Syd.jpg

VA 4 Syd og VA 4 Nord håber på elementrenovering

Beboerne i VA 4 Syd og VA 4 Nord har på beboermøder stemt klart ja til en maksimal huslejestigning på 1.100 kr. per kvm per år, når en renovering af de 505 gårdhuse i bebyggelserne er gennemført.

Læs hele nyheden
Kaltoum.jpg

Velkommen til!

Albertslund Boligsociale Center har fokus på den gode velkomst. Beboerne har samlet deres bedste råd til den gode velkomst i lille folder. Og journalist og forfatter Jakob Fälling har skrevet en række portrætter med beboere, for hvem den gode velkomst har haft stor betydning.

Læs hele nyheden
1repræsentant.jpg

Helhedsplan Hothers Plads skal fortsætte som planlagt

På Bo-Vitas ekstraordinære repræsentantskabsmøde 7. marts blev det vedtaget at fortsætte Helhedsplan Hothers Plads efter den hidtidigt lagte plan. Mødet omfattede desuden et besøg af Københavns overborgmester Frank Jensen.

Læs hele nyheden
031.JPG

BO-VEST udlejer igen boligerne i Askerød

Den positive udvikling i Askerød fortsætter på trods af opsagt aftale om anvisning i Askerød. Greve Kommune har accepteret VA’s udspil til ny aftale om fleksibel udlejning i boligafdelingen.

Læs hele nyheden
lærling Kristoffer FOTO Katrine Nadia Jørgensen_.JPG

Fremtidens håndværkere kommer fra BO-VESTs byggepladser

Boligorganisationerne i BO-VEST renoverer i disse år for millioner. Renoveringerne skaber ikke kun værdi i form af forbedringer i boligområderne, det er også gode uddannelsessteder.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 31