Bo-Vita nyheder

2BO-VITA bestyresle.jpg

Altaner og samarbejdsopgaver i fokus på Bo-Vitas bestyrelsesmøde

Altansager og retningslinjer for kontakten mellem afdelingsbestyrelse og ejendomskontor var i centrum, da Bo-Vita holdt sit sidste ordinære bestyrelsesmøde i 2018. Læs om mødet her.

Læs hele nyheden
4repræsentant.jpg

Engagerede beboerdemokrater til Bo-Vitas repræsentantskabsmøde 2018

Fokus var på overflytningen fra Lejerbo til BO-VEST og visionerne for fremtiden, regnskabet for 2018 og debat om regeringens ghettopakke, der netop er blevet vedtaget. Derudover et engageret og spørgelystent repræsentantskab.

Læs hele nyheden
3Zoom.jpg

Mjølnerparkens unge viser film på Christiansborg

En gruppe unge fra Mjølnerparken har lavet små film om hvordan det er at være ung og vokse op i et boligkvarter, som der er mange fordomme om. Filmene havde premiere på Christiansborg i går eftermiddag.

Læs hele nyheden
1Vangehus.jpg

De bor i en almen oase i Østerbros ambassadekvarter

For Kristoffer Niss og Amanda Abildgaard har det været som at vinde i boliglotteriet, da de i forbindelse med et genhusningsprojekt, fik anvist en bolig i Bo-Vitas almene boligafdeling Vangehusvej, der ligger i Østerbros ambassadekvarter.

Læs hele nyheden
3bestyrelse (002).jpg

Mange emner til debat i bestyrelsen lige nu

Bo-Vitas bestyrelse holdt møde den 31. oktober, hvor mange emner var oppe at vende. Din organisationsbestyrelse drøftede blandt andet seniorbofællesskaber, kollektiv råderet og forholdene for beboere på midlertidige lejekontrakter.

Læs hele nyheden
filmprojekt (002).jpg

Mjølnerparkens unge får en stemme igennem film

Det er ofte de negative historier der fortælles fra kvarteret omkring Mjølnerparken. Men lige nu er en gruppe unge fra Mjølnerparken ved at lave små film, der med støtte fra professionelle fortæller hvordan de oplever hverdagen i deres boligområde. Det hele kulminerer i en filmpremiere på Christiansborg i december.

Læs hele nyheden
4genbrug (002).jpg

Gyldenrisparkens genbrugsbutik er blevet en stor succes på Amager

Boligselskabet Bo-Vitas beboerskabte genbrugsbutik i Gyldenrisparken på Amager fejrer snart 2 års fødselsdag. Butikken har tre faste frivillige og kører med økonomisk overskud. Pengene fra genbrugssalget bruges til fælles gavn for boligområdets ca. 2000 beboere.

Læs hele nyheden
bo-vita repræsentantskab (002).jpg

Bo-Vita holder repræsentantskabsmøde den 12. december

Repræsentantskabet i Bo-Vita mødes onsdag den 12. december kl. 17. På mødet kan du blandt andet få indblik i Bo-Vitas økonomi og være med til at vælge medlemmer til organisationsbestyrelsen.

Læs hele nyheden
1Molenbeek (002).jpg

Bo-Vita på studietur til Molenbeek

Bo-Vitas bestyrelse, ejendomsmestre og ansatte i forvaltningen har været på studietur til Bruxelles. Turens fokus var på udsatte boligområder og et besøg i bydelen Molenbeek, der er et af de absolut mest socialt belastede byområder i Europa.

Læs hele nyheden
1bestyrelse.jpg

Bo-Vitas bestyrelsesmøde i september

Her er nogle af de emner, som blev behandlet på organisationsbestyrelsens ordinære bestyrelsesmøde 18. september.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 3