Bo-Vita nyheder

1CJan og Camilla.jpg

Første spadestik er taget: Nu går High Five byggeriet på Rovsinggade i gang

Det første spadestik til Bo-Vitas 69 nye almene boliger på Rovsinggade – også kaldet High Five byggeriet – blev taget torsdag 22. august.

Læs hele nyheden
1nabo.jpg

Kampagne: Smil og sig hej til din nye nabo

Bo-Vitas tryghedsteam sætter fokus på det gode naboskab med kampagnen ”Smil og sig hej til din nye nabo”.

Læs hele nyheden
2Baba.jpeg

Fædre fra Lukretiavej og Akacieparken hædret som rollemodeller

Ti fædre fra almene boligområder i Valby, herunder Bo-Vitas Akaciaparken og Lukretiavej har fået overrakt diplom for deres deltagelse i Baba-læringsforløbet af overborgmester Frank Jensen ved en ceremoni på Københavns Rådhus.

Læs hele nyheden
1Abdul.jpeg

Abdul har været på Baba-kursus: Mine børn skal mærke at jeg elsker dem!

Abdul Atwe er frivillig i Baba-gruppen i Valby. Han er også medlem af Akacieparkens bestyrelse. Her fortæller han, hvad han har fået ud af at være med i Baba.

Læs hele nyheden
Ravelinen (002).jpg

Sommermøde på Ravelinen d. 13. september

Årets sommermøde i Bo-Vita holdes på Ravelinen, Torvegade 77, Christianshavn og begynder k. 16.45. Læs om programmet her.

Læs hele nyheden
Ny bestyrelse.jpeg

Her er de fire nye ansigter i Bo-Vitas organisationsbestyrelse

Ved det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i juni fik organisationsbestyrelsen fire nye ansigter. Her præsenteres de nye ansigter i Bo-Vitas bestyrelse

Læs hele nyheden
3jan orienterer.jpeg

Den nye organisationsbestyrelse har holdt sit første møde

Mødet blev holdt tirsdag den 27. juni og udover velkomsten til Bo-Vitas nye bestyrelsesmedlemmer var mødet præget af forberedelserne til bestyrelsens strategiseminar i august.

Læs hele nyheden
Lone1.jpg

25-års jubilæum for Lone Holm Brask

Driftsassistent i Bo-Vitas forvaltningsgruppe, Lone Holm Brask, blev fejret med maner, da hun 1. juli havde 25-års jubilæum.

Læs hele nyheden
3Mette.jpeg

Beboerkoordinator i Den Grønne Trekant: Mit fokus er på mennesker

Mette Krab har nu været beboerkoordinator i Bo-Vitas boligafdeling Den Grønne Trekant på Nørrebro i halvandet år. Det kan beboerne mærke ved at hun i tæt samarbejde med dem har skabt mange nye spændende aktiviteter, som har styrket fællesskabet i boligafdelingen.

Læs hele nyheden
2.seminar.jpeg

Bo-Vitas medarbejdere på seminar om genhusning

Bo-Vitas forvaltningsgruppe, ejendomsmestre og boliggruppe samt organisationsbestyrelse har onsdag 19. juni været til seminar i København. Temaet var genhusning og seminaret bød på oplæg, diskussioner, workshop og masser af samtaler med hinanden.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 5