Job og karriere i BO-VEST

Hos os bliver du en del af en arbejdsplads med høj arbejdsglæde, engagerede kollegaer og attraktive ansættelsesvilkår. BO-VEST er fremtidens arbejdsplads med et mål om at arbejde mere effektivt, så vi sammen kan nå frem til en firedages arbejdsuge med fuld løn.

Her kan du læse mere om BO-VEST som arbejdsplads og se ledige stillinger.

Separator icon

BO-VEST som arbejdsplads

Vi beskæftiger mange forskellige mennesker med vidt forskellige kompetencer og baggrunde. Fælles for os alle er, at vi værdsætter mangfoldighed og en hverdag med gode kolleger.

Arbejdsglæde og trivsel

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde. For os er det altafgørende, at du trives med dine opgaver, og at der altid er plads til et godt grin med kollegaerne.

 

Læs mere

Work-life-balance

Det vægter højt for os at skabe en god balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv. Det skaber den bedste trivsel og sikrer overskud i hverdagen.

 

Læs mere

Kompetenceudvikling

I BO-VEST vil vi gerne være en førende boligadministration. Derfor er det vigtigt for os at du udvikler dig og løbende forbedrer dine kompetencer. 

 

Læs mere

Karrieremuligheder

Vi beskæftiger medarbejdere inden for både ejendomsservice, økonomi, HR, kommunikation, projektledelse for byggeri, jura, kundeservice og meget mere. 

 

Læs mere

Lærlinge og elever

Vi er med til at uddanne fremtidens medarbejdere. Hos os kan du blive ansat både som ejendomsserviceteknikerlærling eller kontorelev.

 

Læs mere

Løn og ansættelsesvilkår

Når du bliver ansat hos os, er du sikret en god overenskomst med gode ansættelsesvilkår, attraktive lønpakker og gode personaleforhold.

 

Læs mere

iStock-1252012539.jpg
Ansøgningsproces

Sådan rekrutterer vi

I BO-VEST benytter vi flere forskellige metoder til at finde dygtige og engagerede medarbejdere.

Læs mere om ansøgningsprocessen

iStock-12520125393.jpg
Ledige stillinger

Søg job i BO-VEST

I BO-VEST søger vi hele tiden nye kvalificerede kollegaer, som kan blive en del af vores stærke fællesskab. 

Se vores ledige stillinger

Vores arbejdsplads i tal

100

Vi administrerer knap 100 boligafdelinger fordelt på fire boligorganisationer, som vi alle hjælper med at skabe boligområder i balance. 

16.000

Vi skaber rammen om trygge hjem for beboerne i de mere end 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj, København og Ringsted.  

400

Vi beskæftiger i alt omkring 400 dygtige medarbejdere rundt om på ejendomskontorerne i de mange boligafdelinger og i vores administration i Glostrup.