I 1981 havde Johnny Mortensen første arbejdsdag i Vridsløselille Andelsboligforening – og bortset fra seks år undervejs fra 1990-1997, har han været i boligorganisationen lige siden. Johnny startede på ejendomskontoret i Galgebakken og har været i både Hyldespjældet, 4 Nord, Bæk- og Fosgården og siden 2001 har han slået sine folder i Blokland.

 

At Johnny blev ansat i VA, var faktisk lidt en tilfældighed: “Jeg var flyttet til Albertslund, hvor jeg boede i Hyldespjældet. Lige pludselig fandt jeg ud af, at de manglede en mand deroppe – så prøvede jeg at byde ind på den og fik så jobbet,” fortæller Johnny.

.

Der skal noget specielt til før man er i den samme virksomhed i så mange år, men Johnny griner, da han bliver spurgt ind til hemmeligheden bag at holde arbejdsglæden oppe i 35 år i samme firma. For som han starter med at sige: ”Det ved jeg sgu egentlig ikke”.

”Det har været vigtigt for mig, at jeg har kunne være med til at skabe en afdeling, som jeg synes den bør være. Og så synes jeg bare, det er så betydningsfuldt, at man er entusiastisk og har højt humør, når man er på arbejde. Derudover er det helt klart den menneskelige omgang og de relationer man får til folk. Man kan komme rigtig langt ved at behandle folk ordenligt og komme med godt humør – der kan man sgu åbne mange døre,” fortsætter Johnny Mortensen.

Johnny er nu førstemand i Blokland – en afdeling, han har været tilknyttet i hele 21 år. Og det er en afdeling, som han er rigtig glad for.

”Blokland er en afdeling i fin balance og med god harmoni – det er rigtig rart. Der er god stemning hernede og det kan man komme langt med. Det er nogle gode kolleger og beboere, vi har i Blokland,” afslutter Johnny.