Tilbage i juni 2020 afholdte Domea.dk deres årlige generalforsamling i Nyborg – lidt senere end normalt, da det ligesom meget andet var blevet udskudt grundet coronasituationen. På generalforsamlingen blev Ulrik Brock Hoffmeyer valgt som det nyeste bestyrelsesmedlem i bestyrelsen. Her skal Ulrik repræsentere erhvervskunderne i Domea.dk, som er boligorganisationer eller administrationsselskaber med egen ledelse. 

Betydningen for BO-VEST
Ulrik peger som det første på, at han sit virke i Domea.dk's bestyrelse kan bidrage til en stærkere udvikling af BO-VEST.

"Vi er i fuld gang med at udvikle BO-VEST som administrationsselskab og her er jeg sikker på, at den viden, jeg får fra en markant større virksomheds ledelse, vil kunne anvendes i udviklingen og driften af BO-VEST. Samtidigt, vil jeg jo også repræsentere både BO-VESTs værdier og BO-VESTs ønsker over for vores største samarbejdspartner,” fortæller Ulrik. 

Derudover fremhæver han to ting, han kan bidrage med i Domea.dk’s bestyrelse, der også vil kunne bidrage til BO-VEST. 

”Jeg kan repræsentere erhvervskunderne med det formål at understøtte en udvikling af Domea.dk, som vil betyde, at samarbejdet med netop erhvervskunderne hele tiden styrkes og at den ydelse, der leveres til erhvervskunderne forsat udvikles og forbedres," fortæller Ulrik.

"Det andet vil være at bidrage med den måde, vi i BO-VEST tænker levering af service og ydelser til vores beboere og beboerdemokrater, samarbejder med kommuner m.v. Der er forskel på, hvordan vi gør det og hvordan Domea.dk gør det, og kan man tage det bedste fra begge verdener, får man udviklet Domea.dk i en god retning. Derudover kan jeg forestille mig, at min uddannelsesmæssige baggrund som jurist kan komme i spil en gang imellem," fortæller Ulrik. 

Bidrage til udviklingen
Ulrik vil altså forsøge at bidrage positivt til udviklingen af Domea.dk som virksomhed og dermed også som leverandør til og samarbejdspartner med BO-VEST. Han nævner også, at det er vigtigt for en bestyrelse, at den bidrager aktivt til udviklingen af virksomheden og populært sagt skaber værdi for virksomheden.

”Det sker kun, hvis det enkelte bestyrelsesmedlem byder ind med både sine faglige og personlige kompetencer. Det vil jeg bestræbe mig på.”

Spændende kapitel
”For mig personligt er det også en spændende mulighed for at prøve kræfter med bestyrelsesarbejde og bringe mig selv i spil på en anden måde, end jeg gør til dagligt som leder i BO-VEST. Så der er et klart element af personlig udvikling for mig. Jeg ser det også som et skulderklap og en anerkendelse af det arbejde og de resultater, som vi har opnået i BO-VEST over de seneste 10 år, hvor jeg har haft fornøjelsen af at sidde i direktørstolen,” fortæller Ulrik Brock Hoffmeyer om hans nylige optagelse i bestyrelsen i Domea.dk.

Domea.dk’s bestyrelse består af i alt 15 medlemmer. 10 af dem er beboere i de lokale boligorganisationer, tre af dem er særligt sagkyndige heraf en repræsentant for de administrative ledelser hos Domea.dk’s erhvervskunder, mens de resterende to er medarbejderrepræsentanter.

Separator icon