Med 89 boligafdelinger der skal serviceres, bliver der normalt kørt meget i bil mellem administrationen i Glostrup og boligafdelingerne. Men nu er der mulighed for at skære ned på bilturene, når medarbejdere og ledelse skal til møder ude af huset i løbet af dagen.

BO-VEST har nemlig indkøbt tre elcykler, som fremover kan bookes af de ansatte og bruges til transporten mellem administration og boligafdelinger. Cyklerne er ankommet, og på billedet her vises de frem af administrerende direktør Ulrik Brock Hoffmeyer, teknisk direktør Jeannette Pagh Schüler og byggeudviklingschef Lærke Jul Gagner.

Det store smil er på hos alle tre. For indkøbet er ikke blot endnu en levering af arbejdsredskaber. Ambitionen er at medarbejdere og ledelse tager de nye cykler i brug ved ture ud af huset i løbet af arbejdsdagen, og dermed lader bilen stå – et lille skridt, der spiller ind i BO-VESTs Bæredygtighedspolitik og arbejde med FN’s Verdensmål

Samtidig begynder BO-VEST efter sommerferien med at arbejde med frivillige faste hjemmearbejdsdage for alle medarbejdere.

”Vi kan se, at der er en stor mængde co2 at spare ved at have færre dage, vi skal møde ind på kontoret, og dermed kan lade bilen stå. Med indkøbet af elcykler har vi samtidig en fremragende mulighed for at vælge et sundere, og ikke mindst mere bæredygtigt, alternativ, når vi er på kontoret og skal ud til boligafdelingerne. De to initiativer giver rigtigt god mening,” siger administrerende direktør Ulrik Brock Hoffmeyer.