Vi tager ikke besøg, men vi tager stadigvæk telefonerne. I denne uge arbejder Hanne Køhlert og Naja Bjørnø Lauritsen fra vores administration i Hartmanns Pakhus, der ellers er temmelig tomt på grund af coronaepidemien. Her besvarer de telefoner fra beboere – og der er mange. Faktisk besvarede de hver 70 opkald i går.

Folk forstår

Hanne Køhlert fortæller at hun er udkørt efter en dag med 70 opkald, men at det dog stadig er en positiv oplevelse.
”Langt størstedelen af dem, der ringer, har en forståelse for, at verden ikke er som den plejer at være,” fortæller hun over telefonen.

Holder gejsten

De plejer at være omringet af hjælpende kolleger, og beboere der kommer forbi. Men i denne uge er det bare Hanne Køhlert og Naja Bjørnø Lauritsen, der er der for at betjene telefonerne. I næste uge kommer to andre og overtager, mens resten af holdet hjælper til hjemmefra.
”Jeg synes, vi holder humøret oppe,” fortæller Hanne Køhlert.
”Vi har begge godt humør, og det kan man bruge i denne situation. Vi skal jo gennem det. Jeg synes, vi holder gejsten og taler stadig pænt til hinanden,” siger Hanne Køhlert.
Så selvom beboerne ikke lige nu kan få hjælp ansigt til ansigt, er der stadig masser af smil at hente over telefonen. BO-VESTs boligrådgivere er ikke sådan lige at slå ud.