FN’s udsending for unge gik tirsdag d. 4. december i dialog med unge frivillige fra Brøndby Strand Ungefællesskab og Tingbjerg Ungeråd. Begge grupper er til dagligt engagerede i at skabe bedre vilkår for unge i deres lokalområder. Mødet fandt sted i Tingbjerg Kulturhus, hvor FN-udsendingen havde afsat en time i et ellers stramt program.

26-årige Jayathma Wickramanayake i kamp for at prioritere unge

Den 26-årige Jayathma Wickramanayake er særligt udpeget af FN’s generalsekretær Antonio Guterre. Hun har dermed en afgørende rolle i kampen for at nå generalsekretærens mål om at unge skal være en gennemgribende prioritet i FN’s arbejde. Den nuværende ungdomsgeneration på 1,8 mia. på verdensplan er den største nogensinde, og den vokser stødt.

 

En stolt borgmester i Brøndby

Borgmester i Brøndby, Kent Magelund, bifalder, at de unge har fået mulighed for at møde den højtstående FN-udsending og få gode råd til deres daglige virke.

”Jeg syntes det er helt fantastisk, at FN’s særlige udsending for unge har fået mulighed for at indgå i en dialog med unge fra Brøndby Strand. På den måde er de unge fra Brøndby kommune med til at sætte dagsordenen for, hvordan FN vil arbejde med unges vilkår på både lokalt og globalt plan”, siger borgmester Kent Magelund.

Læs mere på Netværkskontoret for Brøndby Strands hjemmeside

Læs mere om det boligsociale arbejde i BO-VEST

Separator icon