Grete Kerrn-Jespersen begyndte som sekretariatsleder i Helhedsplan Mjølnerparken Hothers Plads den 1. januar 2019. Hun har afløst Søren Wiborg, som er blevet tryghedskonsulent i Bo-Vitas Beredskab.

Grete-Kernn-Jespersen har stor erfaring med ledelse af sociale projekter og boligsocialt arbejde i Mjølnerparken. Hun har i de seneste to år arbejdet som leder af den selvejende institution FRIGG, der arbejder for at rykke Mjølnerparken tættere på arbejdsmarkedet.

Tidligere var Grete i 2 år souschef i Helhedsplan HP, der omfattede 9 almene boligafdelinger på Nørrebro. Før det har Grete i 5 år varetaget boligsociale opgaver i Mjølnerparken som ansat i Københavns kommunes beskæftigelsesforvaltning. Så alt i alt er det blevet til 9 års boligsocialt arbejde i boligområdet, som hun har et varmt hjerte for.

Der er allerede sat en god kurs
-Jeg er meget glad for at være tilbage i Helhedsplanen, hvor jeg sammen med beboerne, afdelingsbestyrelse og de mange frivillige samt andre lokale aktører i boligområdet, skal løfte Mjølnerparken ind i en ny tid. Der er en klar plan for vores arbejde, som indebærer en styrkelse af tryghed, trivsel og beskæftigelse til gavn for de mange forskellige mennesker, som bor I Mjølnerparken. Der er allerede sat mange spændende projekter i gang som for eksempel Cafe Nora, lektiehjælpen, fritidsjobindsatsen og Zoomcirkel filmprojektet. Det er projekter, som er med til at styrke fællesskabsfølelse, læring, trivsel og tryghed i boligområdet. Jeg ser frem til som daglig leder at stå i spidsen for den rejse, der fortsat og i sammenhold kan give gode resultater i Mjølnerparken, siger Grete Kerrn-Jespersen, leder af Helhedsplanens sekretariat.

Grete Kerrn-Jespersen har en uddannelsesmæssig baggrund som folkeskolelærer, og hun har et imponerende CV, der blandt andet fortæller at hun har været lærer i Slagelse, i Kenya og på et dansk asylcenter. Hun er også uddannet beskæftigelsesvejleder, og hun har siden 1988 arbejdet med indvandrere og flygtninge indenfor beskæftigelsesområdet.

På det personlige plan er Grete gift, har 3 voksne børn og 7 børnebørn. Hun kan lide at være aktiv i sin fritid, hvor hun cykler, svømmer og går ture i skoven.