1. marts underskrev organisationsformand Jan Hyttel og den samlede bestyrelse en ny administrationsaftale med Bo-Vest, der betyder at Lejerbo København til sommer bliver en del af boligadministrationsselskabet Bo-Vest.

Administrationsaftalen, som der har været forhandlet om i flere måneder, blev underskrevet af den samlede bestyrelse for Lejerbo København og Bo-Vest. Det skete ved en underskriftsceremoni i Bo-Vest, der har sit hovedkontor i Hartmanns Pakhus ved Glostrup station.

Et historisk øjeblik

"Dette er et historisk øjeblik. Jeg tror, det bliver et spændende samarbejde, og jeg tænker især, at det kommer beboerne til gode, at Bo-Vest fremover kommer til at bestå af fire stærke, selvstændige boligorganisationer, som har et administrationsselskab, der bygger på et værdifællesskab og et ønske om udvikling til glæde for beboerne", sagde bestyrelsesformand Jan Hyttel, ved den officielle underskriftsceremoni.

Separator icon

Et stærkt fællesskab

Også Vinie Hansen, bestyrelsesformand i Bo-Vest, udtrykte sin glæde over det kommende samarbejde.

"Vi byder Lejerbo København varmt velkommen i Bo-Vest-fællesskabet, og vi glæder os meget til det nye samarbejde. Jeg tror, at det bliver til stor inspiration for alle parter og til gavn og glæde for beboerne. I Bo-Vest har vi et stærkt fællesskab og det bliver endnu stærkere med Lejerbo København ombord", sagde Vinnie Hansen.

Store smil da aftalen var i hus

Smilene var fremme, da aftalen var i hus. Fra venstre: Vinie Hansen, formand i Bo-vest, Jan Hyttel, formand i Lejerbo København, Dorthe Larsen, formand i Tranemosegård og Kirsten Mogensen, formand i Albertslund Boligforening

Underskriftsceremonien kommer otte måneder efter, at Lejerbo København på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i sommeren 2017 besluttede at træde ud af Lejerbo Danmark og derfor skulle se sig om efter et nyt administrationsselskab. Valget faldt på Bo-Vest, der i forvejen består af tre boligorganisationer på Vestegnen, Tranemosegård, Vridsløselille Andelsboligforening og Albertslund Boligselskab.

Aftalen indebærer blandt andet, at medarbejderne i Lejerbo Københavns forvaltning flytter til Bo-Vest i Glostrup, når den nuværende administrationsaftale med Lejerbo Danmark ophører pr. 30. juni 2018. Beboerne i Lejerbo København vil dog fortsat have deres ejendomskontorer, som de kender dem i dag. Der bliver også oprettet et mindre satelitkontor i København, hvor beboere kan henvende sig for personlig betjening.

I forbindelse med administrationsskiftet får Lejerbo København et nyt navn, der vil blive offentliggjort om kort tid.