Det var kort inden de 25 år, at midtvejskrisen meldte sig for Tina Jepsen.

”Er jeg blevet sådan en gammel støvet en fra arkivet?” spurgte hun sig selv, og overvejede om det skulle være nu, hun fandt et job et andet sted.

”Men nu er jeg kommet over det”, siger hun med et smil. 30 år er nu gået siden Tina Jepsen startede som elev i VA. Det kan lyde vildt at lave det samme hver dag i 30 år. Men det kan man ikke ligefrem sige at hun har gjort. Gennemårene har Tina prøvet meget forskelligt og anerkender, at man kan lande rigtigt på mange hylder, men at den hylde hun er på nu er den rigtige for hende. 

"Det er sjovt, komplekst, spændende og uforudsigeligt."

”Er du på vej væk?”

Tinas CV blev åbnet, da hun som 19-årig kom til VA som kontorelev. Dengang havde boligorganisationen selvstændig administration, og Tina Jepsen mødte hver dag ind på kontoret i Albertslund. Det var også her, hun fik sit første job som udlært, som sekretær i sekretariatet. Herefter har hun været forbi stillinger som afløser i lønafdelingen og et vikariat i boliggruppen. Det var her, den daværende driftschef henvendte sig til Tina Jepsen med spørgsmålet ”Er du på vej væk?” Tina Jepsen svarede ærlig at ja, det var hun måske. Hun var begyndt at søge jobs andre steder.

Den samtale åbnede op for, at der kunne laves en mindre rokade, der betød at Tina Jepsen rykkede til Driftsafdelingen i VA, hvor hun kunne arbejde med klagesager.

Fra afdeling til afdeling

I 2007 kunne Tina Jepsen, sammen med kolleger, rykke ind i lokalerne på Malervangen i Glostrup. BO-VEST var netop blevet oprettet som administrationsselskab for VA, AB og Tranemosegård, og Tina Jepsen blev nu souschef i afdelingen Kommunikation og Udvikling. Herefter kom en tid som sekretariatsleder i Sekretariatet, derefter igen souschef i Kommunikation og Udvikling.

I forbindelse med at den daværende chef stoppede, og afdelingen blev lagt om, blev Tina Jepsen flyttet til Driftsafdelingen, nu med titel som driftsleder. Efter nogle år, var der brug for en teamleder i Boliggruppen, og det passede med at Tina Jepsen ønskede at der skulle ske noget nyt. Og siden da er Tina Jepsen mødt på arbejde i boliggruppen, siden som afdelingschef, og nu med titlen udlejningschef.

En ordbog og en spand maling

I 30 år har Tina Jepsen tilvalgt BO-VEST som arbejdsplads. Men hvad er det hun kan, der gør at hun også igen og igen har fået tilbudt de muligheder, hun ønskede?

Måske skal vi begynde ved starten af hendes karriere for at få svaret. Kigge tilbage på den unge Tina Jepsen, som havde problemer med at skrive og stave, og derfor tog et job som sekretær, så hun kunne blive meget bedre til det. Som på første dag som elev, havde en ordbog med, for en sikkerheds skyld. Den kom aldrig i brug, og skrivekompetencerne blev gevaldigt forbedret undervejs.

Vi kan også kaste et blik tilbage til 2014, hvor der var Almene Boligdage i Bella Centret, og Tina Jepsen stod for at få BO-VESTs indslag til at fungere. Som en del af dette var der en bar med, der repræsenterede den populære beboercafé Café13. Desværre var den første bar, der blev leveret til standen dagen inden ikke køn – og så var den i stykker.

”Jeg sendte den tilbage, og fik så leveret en anden, der var endnu grimmere. Så klokken 9 om aftenen kørte jeg i Stark, købte maling, og malede den så, så den kunne nå at tørre og stå snorlige til dagen efter. Det lykkedes,” husker Tina Jepsen.

 

Vi har rykket os

Igen har Tina Jepsen fået en ny titel i arbejdsregi. Men hvordan påvirker det hendes forhold til jobbet?

”Jeg går ikke op i titler. De kunne kalde mig praktikant, hvis bare jeg kan få lov at lave de opgaver, jeg kan lide,” udtalte hun for nylig smilende, da hun blev stoppet på gangen og ønsket tillykke med den nye titel.

I interviewet uddyber hun:

”Jeg går ikke særligt meget op i titler. Men det har været vildt fedt at være med i den udvikling, den rejse som BO-VEST har været igennem.”

Man må sige, at det er en rejse Tina Jepsen har oplevet fra tætteste hold, men dog fra skiftende placeringer i de i alt tre forskellige kontorbygninger, hun har arbejdet i. Og det at have været med så lang tid, giver også muligheden for at se fremskridtet.

”Vi har så travlt med at være i nuet, at vi glemmer at reflektere. Vi har rykket os vildt meget i BO-VEST. Vi gør det stadig. Dem jeg arbejder sammen med, vil det helt vildt gerne. De vil gerne blive dygtigere, vil gerne have nemmere arbejdsgange.”

Tina roser sine kolleger. "De gør mig dygtigere, fordi de så gerne vil BO-VEST, at det hele tiden gør at jeg skal yde mit bedste. Det er jeg glad for," siger Tina, der i de senere år har oplevet, hvordan nye systemer og it generelt er rykket endnu mere ind. 

Støvet kan man ikke kalde Tina Jepsen, selvom hendes anciennitetsdato siger 1993. Men det er også svært at samle støv, hvis man konstant er i bevægelse sammen med sin arbejdsplads og kolleger.