I Tranemosegård tager man den grønne omstilling seriøst. Derfor er man i afdelingen både glade og stolte over, at de nu kan sige velkommen til deres nye og grønne elselskab, som forsyner mere end 90 lejemål og fællesarealer med grøn strøm. Strøm lavet alene på solens energi.

”Det er godt, at vi som en almen boligafdeling kan gå foran i den grønne omstilling”, siger ejendomsleder i Silergården Peter Worning Hovgaard

Hvordan fungerer det?
Solcellerne forsyner lejlighederne i Silergården med el. Når solen skinner, producerer solcellerne strøm. Strømmen bliver lagret på et batteri, så der også er miljørigtig strøm til beboerne i aftentimerne.

”Sammen med sin husleje får man også en regning for den strøm, man har brugt den sidste måned. Det er ret nemt. Prisen for grøn strøm i T13 er det samme, som du betaler for en kWh alle andre steder”, siger ejendomsleder Peter Worning Hovgaard.

Vil du også have grøn strøm i stikkontakten?
Hvis du bor i Silergården og endnu ikke har fået meldt dig grøn strøm fra solcellerne, så tag fat i ejendomskontoret.

Som det er lige nu, er der solceller på tagene i Kisumparken 93-121 og i Kisumparken 3-61, og derfor kræver tilmelding, at du bor der. Når der kommer solceller flere steder i Silergården, opdaterer vi teksten.

Ejendomskontores åbningstider:

Mandag kl. 08:00-09:00
Tirsdag kl. 08:00-09:00
Onsdag kl. 08:00-09:00
Torsdag kl. 16:00-18:00
Fredag kl. 08:00-09:00