”Ringsted Kommune er lige midt i mulighederne,” fortalte borgmester i Ringsted Kommune Henrik Hvidesten, hvilket han også mener, de kommende beboere på ARSENALET vil nyde godt af, da man kommer til at bo midt i naturen med nem adgang til indkøb, sport, Ringsted by og forbindelser til resten af Sjælland.

Læs mere om nybyggeriet og skriv dig på interesselisten

 

Mere end blot et tag over hovedet

Jan Hyttel, formand for Bo-Vita, understregede, at boligerne ikke bare er et tag over hovedet, men et hjem, der er opført i respekt for sammenhængen med de kommende beboere og området. ”Jeg glæder mig til, at vi slår dørene op den 1. juli 2022 til et område med blandede boliger i et fællesskab, hvor jeg godt vil love, vi respekterer hinanden,” sagde Jan Hyttel.

Morten Brixhuus fra Svanen Gruppen, der har været med til at opføre de 33 almene og 18 private rækkehuse til udlejning, er glad for, at de allerede har solgt de 18 private boliger til Crescendo. ”En stor tak til håndværkerne for deres indsats, og vi håber, at markeringen med rejsegildet, traditionen tro, er med til at holde onde ånder væk fra byggeriet, så vi kan fortsætte den gode byggetakt,” lød det fra Morten Brixhuus. 

Lisbeth og Jens på 73 og 77 år vil gerne flytte til seniorbofællesskabet ARSENALET
”Det er ikke fordi, jeg vil gå til fælles-banko,” siger Lisbeth, hvilket Jens er enig i. ”Vi bor i dag i Glumsø, men min kone er her fra Ringsted, og det vil føles, som om vi kommer hjem igen,” fortæller Jens. ”Men det lokker også, at vi kan få hjælp til at holde de grønne områder, snerydning og samtidig få en snak og måske lidt fællesspisning med ligesindede,” siger Lisbeth i håbet om at få en af ARSENALETs boliger.

I slut-september får du svar om din placering på ventelisten
Angående leje af boligerne lyder det fra udlejningsgruppen, at hvis man har skrevet sig op på interesselisten, får man besked i september om sin placering. Læs om boligerne her