Beboerdemokrater har måttet se langt efter fysiske møder i det seneste halvandet år. Corona og de medfølgende restriktioner har sat en stopper for både små og store møder. Men nu er vi i gang igen! Bo-Vitas repræsentantskabsmøder afholdes efter planen altid i december, men i Albertslund Boligselskab (AB) og Tranemosegård blev der i september afholdt repræsentantskabsmøder, ligesom Vridsløselille Andelsboligforening (VA) har afholdt den årlige generalforsamling. Efter de tre møder var det blevet tid til at runde af med repræsentantskabsmøde i BO-VEST. 46 medlemmer, som repræsenterer AB, Bo-Vita, Tranemosegård og VA’s beboerdemokrati mødte op til en aften, der bød på hele to møder, da mødet i 2020 ikke kunne holdes.

Debat og valg

At det var længe siden, forsamlingen havde mødtes, kunne mærkes på behovet for debat. Der blev stillet spørgsmål og debatteret om både driftsbesparelser ved hjemmearbejde, regeringens parallelsamfundspakke, og meget mere.

De forskelle i holdninger til emnerne, der måtte være i salen, afspejlede sig til gengæld ikke i valget af formand, næstformand og bestyrelsesmedlemmer. Her blev alle opstillede valgt eller genvalgt uden modkandidater. Således er Vinie Hansen og Kirsten Mogensen fortsat henholdsvis formand og næstformand. Nye medlemmer i bestyrelsen tæller Tim Resen fra Tranemosegård og Thomas Tuck fra AB.

Udfører uvurderlig opgave

Aftenen bød også på taknemmelighed. Både Vinie Hansen og administrerende direktør Ulrik Brock Hoffmeyer benyttede lejligheden til at sende en tak til tidligere PA Jette Stenholt, der i slutningen af august gik på pension, men som afslutning tog ind til repræsentantskabsmødet for at sige farvel.

Der var også et farvel og tak for arbejdet til afgående bestyrelsesmedlemmer Henriette Nielsen, Frank Aagaard og Lone Autrup.

Men også repræsentanterne fra de fire boligorganisationer fik en særlig tak fra formand Vinie Hansen.

”Det er ikke altid, at nogen siger tak for det arbejde I udfører. Men jeg vil i hvert fald sige tak. I udfører en uvurderlig opgave,” anerkendte Vinie Hansen de fremmødte medlemmer af repræsentantskabet.

Separator icon

Medlemmer af BO-VESTs bestyrelse