Her kan du finde en kort forklaring af hvordan du benytter dig af Teams. I bunden kan du finde en længere forklaring, som du kan downloade ned som PDF til din computer.

 

1. Start Teams

Du kan starte teams op forskellige. Du kan enten have fået en invitation i en mail, fået sendt et link eller have Teams app'en og se i din kalender, at du har et møde.

Når du så skal starte Teams op, vil du ved at følge invitationen og linket ofte komme ind gennem internettet, og gennem din kalender kommer du direkte i app'en.

Når du har fundet invitationen og mødet i din kalender er du klar til at trykke "deltag".

 

2. Deltagelse i Teams mødet

Når du har trykket dig ind på mødet, kommer nedenstående frem på din skærm. Her kan du se at din kamera er slukket, men din lyd er slået til. Du har her mulighed for at ændre på de indstillinger.

Det er altid en god ide, at slå din mikrofon fra og have dit kamera på, så du ikke forstyrrer, men de andre kan se at du er der.

Når du så er klar, kan du trykke på den lilla knap "Deltag nu", og så er du inde i mødet.

3. Nu er du inde i mødet

Nede i den mere uddybende guide, kan du læse dig til hvad du kan gøre af forskellige ting under et Teams møde. 

Du kan blandt andet reagere på de andres kommentarer, række "hånden op", skrive en besked eller dele din skærm. Du kan fjerne dit kamera, slå din mikrofon fra og til eller tilføje sjove baggrunde til dit kamera under mødet.

Hvis man klikker oppe i højre top, hvor der er et billede af kameraet, så kan man her trykke sig ind og vælge mellem forskellige baggrunde Teams har valgt, eller selv vælge et billede og sætte ind. Du kan også ændre så du kan se alle der er i hele mødet, eller blot fremhæve en enkelt person.

 

4. Når mødet er slut

Når dit møde slutter, skal du starte med at trykke på den røde knap øverst i højre hjørne "Forlad". Så er du ikke længere en del af mødet, men du kan stadig se i chatten. Chatten kan bruges til at se se andre deltagere, eller til hvis der er delt dokumenter før, under eller efter mødet.

Mere om dette, og de øvrige funktioner står beskrevet i guiden her i bunden.