Det er ikke kun boligselskaber, der er en del af hverdagen for de ansatte i BO-VEST. Også Antenneforeningen af 1986 administreres af BO-VEST.  
Med 20.000 medlemmer, der kommer fra en lang række Storkøbenhavnske kommuner, er AF86 en af landets største af sin slags. Her får medlemmerne tv og internet til fornuftige priser. AF86 er non-profit og skal derfor ikke skabe store årlige overskud, men ses som et godt tilbud til beboerne i de mere end 70 almene boligafdelinger, der er en del af foreningen. 
For at gøre hverdagen lidt nemmere for de mange medlemmer, har AF86 netop taget et nyt administrationssystem i brug. Nu kan medlemmerne selv skifte TV-pakke og internethastighed, ændre betalingsoplysninger, se regninger og betalinger osv., og man kan nu betale med kort eller MobilePay - eller som hidtil med betalingsservice.
Dermed er det ikke længere nødvendigt at ringe, skrive, komme forbi i åbningstiden eller bruge de tidligere elektroniske blanketter på hjemmesiden. Det hele foregår nu nemt og enkelt i det nye system, som man får adgang til via hjemmesiden www.af86.dk. 
Adgangen hedder ’Mit AF86’. den giver adgang til at:
Skifte TV-pakke og internethastighed
Ændre betalingsmetode og opdatere betalingsoplysninger
Opdatere kundeoplysninger og kontaktinfo
Se seneste regninger og betalinger
Tilmelde sig nyheder og driftsinfo fra AF86
Melde flytning til en ny adresse i AF86