Lørdag vrimlede Greve Bibliotek med glade børn og voksne, der gerne ville være en del af det eventyrlige liv, som var temaet for årets store kulturfest.

De mange gæster kom fra hele Greve for at være med til en fælles kulturfest, der blev åbnet af borgmester Pernille Beckmann.

Borgmesteren åbnede festen - kultur er mange ting

”For kultur kan være så mange ting. Det er ikke kun en tur på Statens Museum For Kunst eller Thorvaldsens Museum. Kultur er også det, vi oplever, når vi har det sjovt sammen her på biblioteket i dag. Jeg har glædet mig til at komme, for i dag er en folkefest, og det er jo i høj grad også kultur,” sagde borgmesteren i sin åbningstale, inden festen for alvor startede med livemusik og fællessang med fagter og historier.

Bibliotek, kirke og Greve Nord projektet

Kulturfesten var arrangeret af biblioteket, Hundige Kirke og Greve Nord Projektet, og arrangørerne glædede sig over det store fremmøde. Det er sjette år, at Greve Bibliotek lægger rammer til kulturfesten, og det bliver ikke sidste gang.

”Vi er glade for, at vi kan lægge lokaler til sådan en dag, hvor der kommer så mange mennesker. Her på biblioteket arbejder vi jo netop meget med kultur, og vi vil rigtig gerne invitere folk ind, så de kan se, at der sker mange ting på biblioteket i hverdagen,” forklarede bibliotekar Greta Andersen, mens Hanne Hummelshøj fra Hundige Kirke fortsatte:
”Kirke og kultur hænger jo også meget sammen. Vi vil gerne vise folk, at kirken er en del af kulturlivet og samfundet i dag, og at man kan være med, uanset hvad man tror på.”

Du kan se de mange billeder fra årets kulturfest på www.grevenord.dk