Organisationsformand i Bo-Vita, Jan Hyttel, vandt mandag aften en mistillidsafstemning i Bo-Vitas repræsentant. Derved fortsætter han som formand for Bo-Vitas boligorganisation.
 
Jan Hyttel fik meget stor opbakning fra repræsentantskabet til at blive på posten.
 
Afstemningen kom i kølvandet på en højspændt debat om formandsløn og byggesagshonorar, der har skabt stor intern splid i bestyrelsen. Uenigheden kulminerede ved et bestyrelsesmøde sidst i maj, hvor bestyrelsen blev sprængt i to dele og det førte gensidige mistillidserklæringer mod hinanden med sig.
 
Umiddelbart efter afstemningen meddelte de tre bestyrelsesmedlemmer Sheku Amadu Jalloh, Dawich Mostapha El Ali og Ole Markussen, der stod bag mistillidsvotummet mod formanden, at de trækker sig fra bestyrelsen Da næstformand Flemming Grandal, der også stod bag mistillidserklæringen mod Jan Hyttel, ikke var til stede ved mødet blev der gennemført mistillidsafstemning til flertalsgrppen, som blev vedtaget.

Herefter var der valg af ny næstformand og tre nye medlemmer til bestyrelsen.

På repræsentantskabsmødet blev Marianne Jørgensen valgt til ny næstformand. Bente Fredhof, Anders Strange Jensen og Jørgen Etwil blev nyvalgt medlemmer til organisationsbestyrelsen.
Susanne Vestergaard blev nyvalgt til suppleant.

Bo-Vitas bestyrelse består herefter af formand Jan Hyttel, næstformand Marianne Jørgensen og bestyrelsesmedlemmerne Bente Fredhof, Jørgen Etwil, Anders Strange Jensen, Ann Urbrand og Khadija Abdi.

Bestyrelsens to suppleaterne er Flemming Georg og Susanne Vestergaard.

Bestyrelsen har besluttet at ophæve suspenderingen af Steffen Boel Jørgensen der nu er tilbage som forretningsfører i Bo-Vita
 
Det ekstraordinære repræsentantskabsmøde blev holdt mandat 17. juni kl. 17 i Ingeniørforeningens Mødecenter på Kalvebod Brygge i København.
 
52 deltog i mødet hvoraf 47 var stemmeberettiget.