Udlejning efter særlige kriterier

I nogle af vores boligafdelinger kan du få fortrinsret til en bolig, hvis du opfylder ét eller flere 'særlige kriterier'. Kriterierne er forskellige i boligafdelingerne. Nederst på siden, kan du se, hvilke boligafdelinger, der udlejes boliger i efter særlige kriterier, og hvordan du opfylder dem.

Det koster ikke ekstra at få særlige kriterier på din opskrivning, og du kan få fordel af fleksibel udlejning på både den interne og den eksterne venteliste.

Du skal vise dokumentation

Du skal kunne dokumentere, at du opfylder de særlige kriterier, når du får tildelt en bolig. Hvis du får tilbudt boliger, som du ikke kan dokumentere, du er berettiget til, kan du ikke få boligen. Husk derfor altid at opdatere dine særlige kriterier, hvis dine forhold ændrer sig.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på 88 18 08 80.

Boliger med fleksibel udlejning

Der er forskellige kriterier for fleksibel udlejning i de enkelte boligområder. Neden for kan du læse mere om dine muligheder for at få fortrinsret til en bolig i hvert boligselskab.

Find boligområder med fleksibel udlejning i VA.
Find boligområder med fleksibel udlejning i Bo-Vita.
Find boligområder med fleksibel udlejning i Tranemosegård.

 

Separator icon

Kontakt BO-VEST

Skriv til os

Send en mail til: bo-vest@bo-vest.dk Vi svarer inden for fem hverdage.

Ring til os

Ring til os på tlf. 88 18 08 80. Vi har telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9.00 til 15.00. Torsdag kl. 9.00 til 17.00. Fredag kl. 10.00 til 14.00.