Viktoriagade

Viktoriagade

Afdelingen Viktoriagade består af 30 attraktive familieboliger placeret i hjertet af “hippe” Vesterbro.

Ejendommen ligger på adresserne Viktoriagade 15 til 17 og Istedgade 30B, er opført i 1999 og har både elevator og dørtelefon.

Boligerne består af 3 værelses lejligheder på 76 til 101 kvm. I nogle lejligheder er der mulighed for at etablere et ekstra værelse (efter ansøgning). Alle lejligheder har flotte fyrretræsgulve, og de fleste har flotte hvidmalede murstensvægge.

Alle taglejlighederne har romantiske kviste og franske døre mod gaden, og de fleste har også franske døre mod gården. Nogle af taglejlighederne er åbenplans med tilhørende hems.

De store hjørnelejligheder har alle vinduer mod Istedgade og Viktoriagade og en fransk altan i hjørnet ud mod Istedgade.

De øvrige lejligheder har vinduer og fransk altan mod gården og enten vinduer mod Istedgade eller Viktoriagade. 

Ejendommen er en del af en dejlig lukket gård med gode muligheder for at nyde udelivet. Der er en mindre græsplæne og en lille legeplads.

Beliggenheden bliver ikke bedre med masser af cafeer, restauranter, Kødbyen, Tivoli, Hovedbanegården, Strøget, Fisketorvet, gode indkøbsmuligheder, Københavns havn, Søerne, Rysensteens gymnasium, DGI byen med svømmehal, skoler og daginstitutioner. Alt er inden for ca. 5 minutters gang.

Det er tilladt at holde en hund eller to katte, men ikke kamphunde og store hunde. Dette er klassificeret efter Dansk Kennelklubs standarder.

Medlemmer af afdelingsbestyrelsen

 • Formand

  Anton Carey Bidstrup

 • Medlem

  Carl Rendbøll

 • Medlem

  Daniella Maja Nahor Ssitou

 • Medlem

  Desiree Droszt

 • Medlem

  Laena Hegelund

 • Medlem

  Lea Toft

Ejendomskontor

Bodenhoffs Plads 3

1430 København K

Viktoriagade

32543450

E-mail: bodenhoffsplads@bo-vest.dk

Ejendomskontorets åbningstider:

Tlf. mandag, onsdag og fredag ml. kl. 8-9
Kontortid mandag, onsdag og fredag ml. kl. 8.00-8.30
Viktoriagades facader
Viktoriagade på en sommerdag
Viktoriagde

Dokumenter