Miravænget

Boligfy hus.PNG
Login

Log på din personlige side om din bolig og dit boligområde

I vores selvbetjening Boligfy kan du se information om Miravænget og din egen bolig. Det er her, du finder dokumenter som fx husorden og vedligeholdelsesreglement for afdelingen. Du kan også finde dokumenter om egen bolig og sende henvendelser om fejl og mangler direkte til dit lokale ejendomskontor. Boligfy er din digitale indgang til BO-VEST.

Log ind på Boligfy og udforsk dine mange muligheder. Du logger ind med dit MitID.

Log på Boligfy

Miravænget

Miravænget er en del af Damgårdsarealet, der ligger i det nordlige Albertslund tæt på Vestskoven, Herstedhøje samt landsbyerne Herstedvester og Herstedøster.

Afdelingen består af 46 familieboliger i form af små rækkehuse med en god blanding af to-rums boliger på ca. 60 m² og fire-rums på ca. 100 m². Bemærk at enkelte boliger kan ligge på første sal, uden dertilhørende have.

Der er velindrettet fællehus og legepladser. Miravænget ligger centralt placeret ved flere børneinstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder.

I Damgårdsarealet ligger almene boliger side om side med andelsboliger, og som beboer er man omgivet af grønne arealer med mange muligheder for udendørsaktiviteter

Ejendomskontor

Rigelvænget 48

2620 Albertslund

Miravænget

88 19 02 76

E-mail: vaengerne@bo-vest.dk

Ejendomskontorets åbningstider:

Telefonisk henvendelse:
Hverdage 07.30 - 08.30

Personlig henvendelse:
Hverdage 08.30 - 09.30

Kontakt til afdelingsbestyrelsen

Al kontakt til afdelingsbestyrelsen skal ske via den informationsansvarlige i bestyrelsen, Henrik Larsen, på mail: henriklarsenheinz@hotmail.com

Dokumenter

 • Råderetskatalog, Miravænget
  PDF
 • Vedligeholdelsesreglement, Miravænget
  PDF
 • Husdyrtilladelse, Miravænget
  PDF
 • Beboerhotel, Miravænget
  PDF
 • Beboerhus, Miravænget
  PDF